Reklaam sulgub sekundi pärast

BLOGIJA MALLUKAS võttis Buduaarilt raha ja kadus

Blogija Mallukas ning Buduaar sõlmisid omavahel ühekordse kokkuleppe, mis nägi ette, et Mallukas teeb oma blogis värskest Buduaari ajakirjast analüütilise arvustuse ning eeldades, et Malluka näol on tegu professionaalse blogijaga, jäime arvamusele, et ta paneb kirja neutraalse arvamuse.

Samal ajal, kui populaarne blogija Mallukas uhkustab meedias oma suure edu ja teenistuse üle, on kuulda Malluka reklaamipartnerite nurinat. Nimelt ei pea kuulus blogija enda antud lubadustest kinni, lood ilmuvad suure hilinemisega ja ei sisalda seda, mis on kokku lepitud. Nüüd sai omad vitsad kätte ka Buduaar. Kõigepealt kadus kuulus blogija meie rahaga ära ning seejärel üllitas loo, mis keskendus ainult negatiivsele.

Kui värske Buduaar poelettidele jõudis, tekkis meil mõte paluda ka Mallukal seda lugeda ja temale meeldinud teemasid oma blogis kajastada. Mai keskel sai Mallukaga ühendust võetud ja koostööidee välja pakutud. Kõik tundus staarblogijale sobivat ning temapoolne tingimus oli, et raha tuleb ette ära maksta. Maksime raha ja jäime postitust ootama, aga seda ei tulnud ega tulnud. Lõpuks teatas naine, et läheb reisile ja võib vajadusel raha tagasi kanda. Raha ta siiski tagasi ei kandnud ja blogija tegi lõpuks lubatud postituse ära, kus häid sõnu Buduaari ajakirja kohta tal ei jätkunud. Kõige rohkem häiris staarblogijat rohke ajakirja reklaam, samal ajal kui ta ise võtab vastu iga sendi, mida talle reklaamtekstide ja promo eest pakutakse. 

Buduaar pole siiski kaugeltki ainus, kes Mallukaga koostööd tehes ebaprofessionaalset kohtlemist on kogenud. Üks teine Malluka reklaamiklient tunnistab, et teab lisaks endale veel päris mitut firmat, kelle puhul Malluka suhtumine on olnud ebameeldiv kogemus ning kes enam blogijaga koostööd ei tee. Sel konkreetsel juhul oli tegu tasuta antud kallima tootega, mille eest ilmuma pidanud reklaamlugu jäi venima ja ilmus siis, kui see reklaam enam vajalik polnud. Täpsemalt koostööpartner sellest rääkida siiski ei soovi, kuna kardab Malluka kättemaksu. "Kusjuures, mind hoiatati, et see naine pole päris normaalne. Kui ta on nõus isegi oma meest laimama, et klikke saada, siis pole talle ükski muu kokkulepe püha," ütleb pettunud klient. "Eks negatiivne ju müüb eestlastele. Mäletan neid postitusi, kus Mallukas materdas Ženja Fokinit ja Anu Saagimit. Ta kirjutab ükskõik mida, et tähelepanu saada."

Buduaar soovitab kõikidel, kes staarblogijaga koostööd soovivad teha, mingeid ettemakseid mitte teha.

Buduaar.ee