Reklaam sulgub sekundi pärast

BRAVUURITAR ANU SAAGIM avaldas arvamust Elina Nechayeva kleidisaaga kohta

Hiljuti on palju kõneainet pakkunud Elina Nechayeva lava-show Lissabonis ning see, kas tervet lava kattev kleit Eurovisioonile üldse jõuab. Bravuuritarist ajakirjanik Anu Saagim rääkis täna Raadio 2 saates "Vabakava", et kuigi Elina seeliku kontseptsiooni on ka varem kasutatud, on see Eurovisioonile siiski ainuõige valik. 

"Ma sain aru, et kleit kaalub tegelikult ainult 6 kilo ehk siis see seelikuosa. Seal midagi hiiglaslikku ei ole, see mahub ju ühte kilekotti ära," heitis Anu nalja.

"Ma olen mõelnud selle peale ja kuigi Jennifer Lopez on mingis show's samasugust seelikut kandnud, ja Polina Gagarina, Venemaa esindaja Eurovisioonil ja nii edasi, siis kõik see on ebaoluline. Ma mõtlen Elina peale, et kui ta laulab ooperiaariat ja laulab seda itaalia keeles, siis tal pole seal laval ju mitte essugi teha. Ta nagu ei liiguta ja ooperilauljad on ju nagu nukud laval. Tal ei jää mitte midagi muud üle, kui siis põrutada riietusega," leidis Anu.

Ta lisas, et vaatamata sellele, et seda kontseptsiooni on juba kasutatud, on see siiski ainuõige valik. 

"Kui ülevalt vaadata... Me vaatasime ju televiisorist seda, ma ei kujuta ette, kuidas seda värvide ja pisut seda muinasjutulist mänglust selle seeliku peal kohapeal näeb - sa ei näegi vist seda, see võib pisut kurvavõitu olla. Aga muidu selline elektrooniline projektsioon, telekast vaadatuna... Ma ei tea, äkki see võiks pisut eestipärasem olla, et võiks kapata ringi metssead, hundid, põdrad ja kitsed," avaldas Anu arvamust. 

Kui peakski juhtuma, et kleit Eurovisioonile ei jõua, siis Anu läheks Elina asemel paljalt lavale.