Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNDI elus on väga olulisel kohal kaks K-tähte

Sel nädalal astub TV3 meelelahutussaates "Tunnen sind läbi ja lõhki" üles skandaalne paar - Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt ja tema reklaamivaldkonnas toimetav kallim Ron Nõmm. Uudised.ee uurisid paarilt, kust tuli mõte saatesse tulla ja mis on Brigitte elu kaks kõige olulisemat asja ehk "kaks K-tähte".

Brigitte rääkis, et nad olid mõlemad Roniga arvestanud, et saatesse tulles tuleb nagunii jutuks ka teema, kes on see mees, kes Brigitte välja kannatab ja kui nad kutse said, siis mõtlesid pikalt, kas nad ikka tunnevad teineteist. Lõpuks otsustas paar, et kuna seljataga on 2 aastat sõprust ja tegu on heategevusega, siis võib ju tulla. 

Kes Ron aga tegelikult on ja kas Brigittet on raske välja kannatada? "Tulen Saaremaalt, tegelen reklaamivaldkonnas. Muidu niisama selline naljamees ja see Brigittele meeldibki. Et nagu öeldakse, siis printsessid ei oota printsi, vaid ootavad hoopis klouni. Alguses arvasin, et võib olla keerulisem, aga siiski mitte," sõnas Ron, et blondi kaunitari pole absoluutselt raske välja kannatada. 

Kuidas paaril aga tegelikus elus särtsuga lood on? "Täpselt nii on nagu ma aasta aega tagasi ühes intervjuus ütlesin. Ron ju tunneb mind terve selle aja vältel ja teab, mis on minu jaoks tähtis - kaks K-tähte. Mis need on? Ikka komöödia ja k*pp," avalikustas Brigitte.