Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT selles osas üldse muret ei tunne

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt käis reede õhtul saates "Kaks kanget LIVE", kus ta vestles Kristjan Jõekalda ja Teet Margnaga nii rahast, saavutustest kui ka suunamudimisest. Naine tõdeb, et see, mis temal juba 22-aastaselt saavutatud oli, teeb silmad ette paljudele samas vanuses noortele.

Brigitte nentis, et saavutusi on tal juba mitu. Üks asi, mille pärast naine enam muret tundma ei pea, on raha teenimine. Nimelt tõdeb Brigitte, et miljoneid ta taga ei aja, kuid on siiski veendunud, et see nagunii kunagi juhtub.

Mis aga sotsiaalmeedias raha teenimisse puutub, siis koostööpartnereid valib Brigitte hoolikalt. "Kui ma su üldse vastu võtan, siis teenin selle kõigega raha,"kommenteerib naine lisades, et ta katsetab erinevaid ilutooteid ja elamusi, kuid kriteeriumid on tal karmid ja kõik, kes Brigittega koostööd teha soovivad, seda võimalust kohe kindlasti ei saa.

Tulles tagasi saavutuste juurde, siis üheks neist peab Brigitte kahtlemata ka asjaolu, et ta suutis täiskohaga töö kõrvalt ära lõpetada ülikooli ning lisaks sai temast 22-aastaselt juba saatejuht.