Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT tahab, et sa neid asju vaataksid

Brigitte Susanne Hunt on Power Hit Radio saatejuht, näitleja ja blogija. Kaamera eest jõuab ta vahel ka ekraani ette ning oma lemmikute põhjal pani ta kokku 18 vaatamissoovitust filmidele, sarjadele ja saadetele.

“Eesti muusika karikas” ja “Klassikokkutulek 3” on Brigittele eriti südamelähedased. Meelelahutuslikku saadet, kus selgitati välja Eesti populaarseim artist, juhtis Brigitte koos Mihkel Rauaga. Äsja TVPlay Premium'i jõudnud “Klassikokkutuleku” triloogia on Brigitte arvates värske vaheldus masendavatele Eesti filmidele. Filmi kolmandas osas mängib Brigitte ühe peaosalise, Ago Andersoni noort armukest.

Tundub, et Brigitte on Leonardo DiCaprio fänn. Staari filmidest osutusid valituks “Wall Streeti hunt” ja “Suur Gatsby,” mis ei vaja tutvustamist. Naisnäitlejate osas tundub Brigitte sümpaatia pälvinud olevat imekaunis Blake Lively, kes on samuti nimekirjas kahe filmiga. Vähemtuntud, kuid hinnatud linateoses “Adaline’i aeg” mängib Lively noort naist, kes on igavesti noor. Põnevikus “Väike teene” uuritakse tema salapärast kadumist.

Ettevõtliku julge naisena on Brigitte nimekirjas oma koht superkangelanna “Wonder Woman” seiklustel ja vastuolulise iluuisutaja Tonya Hardingu elust jutustaval Oscari võitnud draamal “Mina, Tonya”. Hinnatud filmidest soovitab Brigitte ka südamlikku tõsielulist draamat “1+1” (Untouchable), mis hoiab filmimaailma edetabelis kõrget 40. kohta. Vaid mõne punktiga jääb alla Quentin Tarantino 2009. aasta hitt “Vääritud tõprad” Brad Pittiga peaosas. Rohkem kui 8 punktilist kõrget hinnangut hoiab IMDb-s ka 2018. aastal kaks Oscarit võitnud “Kolm reklaamtahvlit linna servas”. Veidi teises žanris, aga ülimenukas oli eelmisel aastal ka märulikomöödia “Deadpool 2”.

Multitalent Brigitte pole oma lauluoskust veel demonstreerinud, kuid staaridest kubisevat muusikali “Mamma Mia! Siit me tuleme taas” julgeb ta igatahes soovitada. Meie raadiohäälel ei puudu ka romantilisem pool. Sellest kategooriast leiame “naistekate” kuldvarasse kuuluva linateose “Rumal pöörane armastus”, kus astuvad üles koomik Steve Carell, südametemurdja Ryan Gosling, Oscari-võitjad Julianne Moore ja Emma Stone ning paljud teised staarid. Brigitte julgeb soovitada ka eelpoolmainitud draama “1+1” loojate romantilist komöödiat “Abielu kaheks päevaks”.

Hiljutised sekeldused autoga pole vähendanud Brigitte armastust vingete masinate vastu. Peagi juba 20 aastat uusi osasid sünnitanud “Kiirete ja vihaste” frantsiisi uusim, kaheksas osa kuulub kindlalt tema lemmikute hulka.

Äsja kiitis Brigitte Eesti uut tõsieluseriaali “Rannamaja,” kui värkset ja julget algatust. Seetõttu pole ka imestada, et valikus on vähemalt sama skandaalne “Eksid rannal”. Sarjas lubatakse noortele vene kuttidele uusi kuumi pruute kaunil Sansibari saarel India ookeanis. Suur on aga noormeeste jahmatus, kui kohale purjetavad hoopis nende tigedad ja solvunud endised elukaaslased.

Brigitte on viimastel aastatel hakanud tervislikule eluviisile tähelepanu pöörama. Meedias võib pidevalt märgata, kuidas ta Erik Orgu retseptide järgi huvitavaid roogasid valmistab. Tekkinud kokandushuvi tõttu soovitab ta ka kuulsa telekoka Jamie Oliveri saatesarja “Jamie 15 minuti road”.