Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR BEAUTY BOX rikkalik ilukarp hinnaga 19€

Suvine ilukarp paneb särama! Buduaar pani taas kokku Beauty Boxi uute ja põnevate toodetega meie parimatelt koostööpartneritelt. Suvine Buduaar Beauty Box on müügil, kuni karpe jätkub. UUDIS! Seekord võimalik osta ka kinkekarbis kingituseks.

Hind Buduaari ajakirja tellijale 19,90 €, toodete väärtus poest ostes on 60 eurot. NB! Ilma kehtiva aastatellimuseta on hind 29 €.

Telli Buduaar Beauty Box veebilehelt SIIT või osta Buduaari kontorist Põhja pst 21c Tallinnas (E-R kl 9-17). Veebist tellides saab ise järele tulla või tellida paki lisatasu eest endale sobivasse SmartPOST postkasti.

Beauty Boxi HIND 19,90 €*, toodete väärtus 62 €!

Buduaar Beauty Box sisaldab järgmiseid tooteid:

KINKEKARP SÕBRANNALE? Buduaar Beauty Box on nüüd saadaval ka kinkekarbis. Hind Buduaari ajakirja tellijale 23 €. Ilma kehtiva aastatellimuseta on hind 35 €.

Linea Natura argaaniaõli juuksekreem (500 ml)
Taastava argaaniaõliga ning tänu oma niisutavatele omadustele annab juba esimesel kasutuskorral juustele märkimisväärselt elujõudu ja pehmust. Kaitseb ja hoiab juuste värvi. Silikoonide-, parabeenide- ja sulfaatidevaba.

Ziaja intiimpesugeel BUDUAARI LEMMIK 2017

Niisutav intiimpesugeel sobib igapäevaseks intiimhügieeniks, samuti käte ning kogu keha pesemiseks, eriti tundliku naha puhul. Taastab intiimpiirkonna loomuliku pH-taseme. Puhastab õrnalt ja annab pikaajalise värskustunde. Leevendab ärritust ja punetust. Toode on mõnusalt kreemjas ja õrna lõhnaga.

Femell Beauty Sponge
Kui oled väsinud, et meigisvamm imab pool pudelit jumestuskreemi endasse, siis uus läbipaistev meigisvamm on mõeldud just Sulle!

White Glo reisipakk
White Glo reisipakk on käepärane abimees igaühele, kes viibib kodust eemal, kuid peab suuhügieeni eest hoolitsemist oluliseks. Reisipakki võib ilma probleemideta kaasa võtta lennuki pardale, kuna see on pakitud läbipaistvasse suletavasse plastikkotti. 

Lumene Lähde mitsellaarvesi (50 ml)
Lumene Lähde 3in1 mitsellaarne näopuhastusvesi väga õrnaks näopuhastuseks. Puhastab õrnalt näo meigist ja mustusest tervikuna. Sobib ka tundlikule nahale. Jätab naha niisutatuks ja sädelevalt värskeks. Parabeenide-, mineraalsete õlide ja lõhnaainetevaba.

Lirene näopesugeel (75 ml)
Näopesugeel sisaldab õrnalt puhastavate koostisosade kompleksi, mis eemaldab delikaatselt meigi ja igasuguse mustuse. Pärnaekstrakt rahustab ärritusi ja kaitseb nahka nakkuste eest. Glütserool niisutab ja pehmendab nahka. 

Toidulisand Wellwoman® Sport & Fitness tabletid N7
Spetsiaalselt välja töötatud lisavitamiinide ja -mineraalainete allikas naistele sportliku võimekuse tõstmiseks, treeningu mõju tõhustamiseks, füüsilise arengu tagamiseks. 

Palmer's kookose juuksemask (60 g)
Mask taastab juukseid, annab läiget ja tugevust, sobib nii kuivadele, kahjustatud kui naturaalsetele juustele. Sisaldab puhast kookospiima, kookosõli ja E-vitamiini, siidi- ja keratiiniproteiine. Ei sisalda sulfaate, parabeene, mineraalõli, ftalaate ega värvaineid. 

Byphasse mitsellaarrätikud
Mitsellaarsed meigieemaldus-salvrätikud on niisutatud spetsiaalselt tundlikule nahale loodud värvitu ja lõhnavaba näopuhastusveega, mis puhastab õrnalt, kuid tõhusalt näo-, silma- ja huulemeigi. Eemaldab kerge vaevaga ka ripsmetuši. Toode ei sisalda alkoholi, kunstlikke värvaineid, seepi ega parabeene. 

Essence mini huuleläigete komplekt
Mõnusad suvised läiked reisikotis!

Beauty Sweeties ilukommid
Beauty Sweeties kommid on parim viis maiustada tervislikult.

Depend O2 käte- ja küünenahakreem (20 ml)
Spetsiaalne kreem väga kuivadele kätele ja küünenahkadele. Toidab, pehmendab ja kaitseb, taastab naha niiskustaseme ja kaitseb välismõjude eest. Rikastatud aaloe, päevalilleõli, heinputke, kakaovõi,
 shea-või, E-vitamiini ja pantenooliga.

Depend O2 kätekoorija (20 ml)
Depend O2 Hand SPA koorimiskreem kätele.

Beauty Box sisaldab järgmiseid testreid ja allahindlusi:

  • Bionike Defence Color Lifting jumestuskreem
  • Bionike Defence Elixage toitev päevakreem 
  • Cattier näokoorija valge saviga
  • Cattier rahustav öökreem tundlikule nahale
  • Outback Organics testrid 
  • Bellapierre Cosmetics - 100% mineraalkosmeetika - 12 € kinkekaart

* Ilma kehtiva aastatellimuseta on Buduaar Beauty Boxi hind 29 €.