Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR TEEN LÄHEB KINNO: “Mina, supervaras 3” 28.06 – tule sina ka!

Haara sõbrad kaasa ja tee suvel üks mõnus kinoõhtu - tule 28. juunil kino Coca-Cola Plaza sündmusele "Buduaar Teen läheb kinno"!

Filmiks on sel korral plaanis vaadata kõigile tuttava animatsiooni (otse loomulikult kollaste käsilaste armeega) "Mina, supervaras 3" esilinastust. Enne filmi algust toimub suur auhinnaloos, pakume seansile kaasa head ja paremat ning kohal on Buduaar Teen üllatuskülaline!

Auhinnaloosiga alustame kell 18.00, aga et saaksid ka sündmusest osa, oled kohale oodatud juba kell 17.20. Üllatuskülaline Maia Vahtramäe!

Filmist: 
Kolmas peatükk väikeste kinosõprade poolt palavalt armastatud „Mina, supervaras“ tegelaste loos viib Gru (Tiit Sukk) tema suureks üllatuseks kokku ülirikka ja kaunijuukselise kaksikvenna Druga (samuti Tiit Sukk), kes veenab Grud taas pahalaseks hakkama. Just siis on linna asunud terroriseerima ülivastikuid roosasid nätsumulle tulistav superpahalane Balthazar Bratt (Taavi Teplenkov) – endine 80ndate laps-staar, kelle moemaitse on ajast ja arust ning tantsusammud kohutavalt vanamoodsad. Kes saakski olla õigem vastane kaabakat kinni võtma, kui Gru koos oma armsa Lucy (Liina Vahtrik) ja ustavate kollaste käsilaste armeega? Mis põhjustel aga käsilased vangi satuvad, miks Gru oma kaksikvennast midagi ei teadnud ja milliseks vellekeste suhted kujunevad, selgub juba kinosaalis.
Liitu ka Facebooki üritusega!
Piletid ja lisainfo - bit.ly/BuduaarTeen

Kohtumiseni 28. juunil!