Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR TEEN PARTY tuleb taas 25. märtsil! Piletid müügis!

Buduaar Teen Party klubis Privé! 25. märtsil, kell 15:00-19:00, toimub noorte lemmik pidu Buduaar Teen Party, mis toob märtsikuusse tantsu ja üllatusi, millest ei saa ilma jääda!

Buduaar Teen Party klubis Privé! 25. märtsil kell 15-19 toimub noorte lemmikpidu Buduaar Teen Party, mis toob märtsikuusse tantsu ja üllatusi, millest ei saa ilma jääda!

Parimat tantsumuusikat mängib DJ ja Free Flow Studio tantsukool näitab osavaid tantsusamme. Lisaks toimuvad erinevad võistlused, mängud ja üllatused, kus igal külalisel on võimalik võita vägevaid auhindu.

Buduaar Teen Party pole mitte lihtsalt pidu, vaid Eesti ainus ja lahedaim noortepidu, kuhu on oodatud igaüks, kes tõeliselt lõbutseda armastab! Pidu on suunatud noortele, keskmise vanusega 11-14, kuid igaüks on oodatud. Iga kord erinevad üllatused, tuntud Eesti staarid ja äge pidu üheskoos!

*Sünnipäevade pidamiseks on võimalik broneerida erinevaid peopakette ja laudu. Selleks palume kirjutada [email protected].

Pilet Piletilevi eelmüügist ja Facebook attend'iga 10 €, kohapeal 15 €.
PILETID SAADAVAL PILETILEVIS: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/mitmesugust/buduaar-teen-party-25-martsil-211719/

Vaata suurt galeriid eelmisest peost SIIN!