Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR TEENI UUS NUMBER teeb tuju heaks!

Suvenumbrile kohaselt saab ajakirjast palju õppida mõnusaks eluks!
Kuidas teha suviselt kirjut silmameiki, lugeda nippe, et suve-selfie'd kõige kaunimad tuleksid ning leida häid retsepte ja Instagrami inspiratsiooni!

Päike paitab põske, linnud laulavad ja ilmad on juba mõnusalt soojad… Mida see küll võiks tähendada? Loomulikult seda, et käes on suvi ja aeg on poelettidelt haarata tuttuus suvine ajakiri Buduaar Teen!

Kaanestaarideks on meil seekord maailma kuumim poistebänd 5 Seconds of Summer, kes on võitnud noorte tüdrukute südamed! Poistest ning nende ägedatest (ja veidi kummalistest) lemmikutest saad lugeda leheküljelt 32.

Suvenumbrile kohaselt saab loomulikult ajakirjast õppida tegema suviselt kirjut silmameiki, lugeda nippe, et suve-selfie'd kõige kaunimad tuleksid ning leida häid retsepte ja Instagrami inspiratsiooni!

Oma eduloo pajatab meile Erik Vent, blogimisest jutustab Mariel Pähkellihtsat ja mõnusat suveseelikut õpetab õmblema Liis Kalda ning huvitavaid fakte leiab ajakirjast ka sellistest välismaa kuulsustest nagu Zara LarssonKendall Jenner ja Vanessa Hudgens. Loomulikult ei puudu värskest numbrist ka Balam kolumn, kus seekord on juttu enesekindlusest ja sõprade tähtsusest.

Kaante vahel leidus muidugi ruumi ka vanadele headele rubriikidele nagu “Appi, kui mark!”“Teeni kirjakast” ning “Unistuste amet”, kus seekord on luubi all raadiosaatejuhi amet.

Kõik see ning palju muud head ja üllatavat leiad ajakirjast Buduaar TEEN!

Sinu Buduaar TEEN