Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari astroloogi Triin Tobberi juunikuu tähespikker

Käes on esimene suvekuu. Aeg tundub juunis kuidagi natuke kiiremini liikuvat kui tavaliselt. Kõik jõuab kätte rutem, kui olid lootnud või kartnud.

 

Käes on esimene suvekuu. Aeg tundub juunis kuidagi natuke kiiremini liikuvat kui tavaliselt. Kõik jõuab kätte rutem, kui olid lootnud või kartnud.

Näiteks kui planeerisid alles sügisel otsustada oma suhte saatust või muid olulisi samme astuda ning arvasid, et sul on aega küll, siis võib elu panna sind olukorda, kus need küsimused kerkivad palju kiiremini päevakorda ja sa lihtsalt oled sunnitud nendega tegelema. Selliseid olukordi loob kuuvarjutus, mis leiab aset 4. juunil, kuid selle mõju ulatub ka kaugemale. 

Kuuvarjutus on nagu täiskuu, ainult tugevama mõjuga ja toob keemistemperatuurini selle, mis on vaikselt pealispinna all podisenud. Kõik tundus olevat sinu kontrolli all ja nüüd on olukord korraga täiesti muutunud ning sa ei saa aru, mis toimub. Kuuvarjutustel on komme tuua päevavalgele igasugust varjatud infot ning allasurutud tundeid. See tähendab ka seda, et inimeste tõeline pale tuleb sel ajal ilmsiks. 

Kuigi elu võib panna sind olukorda, kus peaksid midagi ära otsustama, ütlema oma kindla „jah“ või „ei“, siis võta endale veidi mõtlemisaega. Oota mõni päev, kui kuuvarjutuse mõju on natuke väiksem. See võib muidugi üsna raskeks osutuda. On ju vana tõde, et täiskuu ajal on inimesed emotsionaalsemad ja kuuvarjutuse puhul seda enam. 

Kui suudad end vähegi taltsutada, ära tee sel ajal oma otsuseid teatavaks, sest teiste reaktsioon ja lõpptulemus võivad olla oodatust hoopiski erinevad. Eriti kehtib see ultimaatumite puhul. Kui teatad oma armastatule: “Vali – kas mina või tema!” ja ise seda päriselt ei mõtle, siis ta võibki asjad kokku pakkida ja sind ehmatusest õhku ahmima jätta. 

Teine astroloogiline näitaja, mida tasuks tähele panna, on retrograadne Veenus ehk näiliselt tagurpidi liikuv Veenus. Sellest oli juttu ka Buduaari maikuu tähespikris, sest see periood sai alguse 15. mail ja lõpeb 27. juunil. Sel ajal tekib takistusi Veenuse valdusalades ehk suhetes ja rahaasjades ning kõiges, mis on seotud ilu ja loovusega. Kui sõlmid sel ajal mõne uue suhte, ei suuda sa hiljem aru saada, mida sa küll tolles inimeses nägid; kui ostad midagi kallist, avastad hiljem, et selle tegelik väärtus on palju väiksem; kui võtad ette stiilimuutuse, hakkad oma endist look’i taga nutma; kui ostad uusi riided, võivad need pikaks ajaks kappi vedelema jääda.

Nagu sa ilmselt juba aru said – ära tee midagi sellist, mida ei ole võimalik hiljem ümber teha või tagastada. Näiteks abiellumiseks ei peeta seda samuti sobivaks ajaks. Sa ju ei taha, et üks pool hiljem ümber mõtleks. Kui võimalik, siis võiks vähemalt registreerimise teha sellisel ajal, mis ei lange kokku armastuse planeedi tagurpidi liikumisega. Pulmapidu see otseselt nii palju ei mõjuta. 

Tore on see, et selliste perioodide ajal on võimalik anda uus võimalus vanadele suhetele ja välja otsida riided, mida veel paar aastat tagasi pidasid tobedaks, kuid nüüd on jälle moodi tagasi tulnud. Kui kallid ostud ennast ei õigusta, võiks sammud seada kirbuturule – võid sealt leida midagi kadestamisväärset. 

Triin Tobber

PS! Tutvu tunnustatud astroloogi Triin Tobberi erinevate astroloogiliste teenustega SIIN.