Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI EKSPERIMENDI TULEMUSED: CRYO21 külmateraapiaga piht saledaks!

CRYO21 külmateraapia on turvaline, valutu ning kõrvalnähtudeta protseduur, mis aitab probleemsetes piirkondades lõhustada tselluliiti ja rasvaladestusi, kiirendab ainevahetust ning aitab seeläbi kiiremini saavutada nii soovitud kehakuju kui -kaalu. Teraapiat teostatakse spetsiaalselt esteetikavaldkonna jaoks välja töötatud seadme CRYO21 abil. Buduaar valis suve hakul lugejate seast välja kaks naist, Marika ja Helena, kes said võimaluse seda imelist protseduuri oma nahal testida. Kuidas neil läks, sellest saad kohe lähemalt lugeda.

"Meie juurde Cryo21 teraapiasse tulnud Marika ja Helena puhul keskendusime kõhupiirkonnale, mis neile mõlemale enim muret valmistas," räägib CRYO21 kontseptsiooni Baltikumi esindaja Astrid Priimägi. "Cryo21 esimene hooldus algab konsultatsiooniga, mille käigus toimub mõõtmine ja soovitud eesmärgi seadmine. Nii Marika kui Helena puhul oli lõppeesmärgiks lisaks kaotatud sentimeetritele ka ilus ja nähtav taljejoon. Cryo21 teraapia käigus alandame rasvarakkude temperatuuri 34 kraadilt 8 kraadini, mis kutsub esile loomuliku rakusurma ehk apoptoosi. Surnud rasvarakud väljuvad kehast protseduurile järgneva 14 päeva jooksul läbi lümfiringe. Hoolduse ajal töötleme konkreetset kehapiirkonda manuaalselt ning terapeut püüab seadme otsikuga pääseda rasvkoele läbi naha võimalikult lähedale – see on ka põhjus, miks antud protseduur nii efektiivne on. Marika ja Helena puhul olid tulemused näha juba peale esimest protseduuri. Püsivate tulemuste saavutamiseks tuleb Cryo21 teraapias käia üle kahe nädala kokku kuus kuni kaheksa korda. Kahe seansi vahepeal tuleb kindlasti võimalikult palju vedelikku tarbida, et organism ennast puhastada saaks. Kuna rasvarakkudest vabanetakse jäädavalt, siis on tulemused ka peale kuuri püsivad. Kindlasti aitavad figuuri säilitamisele kaasa tasakaalustatud toitumine ja piisav kehaline aktiivsus."

Marika: Krüoteraapiast sain esmakordselt teada Buduaari veebilehelt, kus otsiti osalejaid eksperimenti. Kuna see teraapia tundus minu jaoks väga põnev, siis otsustasingi osaleda. Endalegi üllatuseks osutusin üheks väljavalituks. 

Kliinikusse sisenedes võttis mind vastu sõbralik terapeut, kellega koos sai üle vaadatud probleemne piirkond, milleks minu puhul oli kõht. Protseduur ise oli mõnus ja valutu ning meenutas massaaži. Kerget külmatunnet oli tunda vaid masina otsiku esmasel kokkupuutel nahaga. Juba peale esimest protseduuri tundus nahk siledam ja „sangad” väiksemad ning vööümbermõõt oli vähenenud koguni uskumatu 3,5 cm võrra. 

Kõige keerulisem oli minu jaoks piisavas koguses vett tarbida, mis on protseduuride ajal väga oluline. Kokkuvõtteks võin öelda, et olen saadud tulemusega rohkem kui rahul – vööümbermõõt vähenes 14 cm võrra. Aitäh teile selle võimaluse eest! See kogemus innustab mind ka tervislikuma eluviisi suunas liikuma.

ENNE

 

PÄRAST

Helena: Kui Buduaar pakkus mulle välja võimaluse Cryo21 külmateraapias käia, võtsin selle kohe heameelega vastu, kuna külmateraapia pidi mõjuma hästi nii tujule, kaalule kui ka üleüldisele tervisele. 

Minu probleemseks kohaks on alati olnud kõht. Isegi kui kandsin mingil hetkel XS-suuruses riideid, oli kõht ikka pununa ees ja kuhugi ei kadunud. Kõigepealt mõõdetigi ära vööümbermõõt ning seejärel asuti juba massaaži tegema. Esmalt määriti nahale spetsiaalset geeli, et nahk külmaga ei kahjustuks, ning seejärel töödeldi probleemset piirkonda pool tundi. 

Pean tunnistama, et olin kogu selle protseduuri suhtes äärmiselt skeptiline, aga pean ütlema, et see toimis. Esimesel korral kadus kõhult 2 cm ja kohe istus kleit ka kõhu ümbert paremini. Rasvarakud lõhustuvad peale protseduuri kahe nädala jooksul ja järgmiseks protseduuriks ei olnud kaotatud sentimeetrid tagasi tulnud. Juba esimese kolme seansiga olin oma vööümbermõõdust kaotanud kokku 5 cm. 

Lisaks oli kõht kogu aeg korras ja mitte midagi ei valutanud ega vaevanud, nagu mul tavaliselt kippus olema. Kui järgmisele seansile läksin, siis terapeut ka ütles, et ma säran nii eredalt ja kuna ma ennast tõesti hästi tundsin, oli tuju ka niivõrd hea.

 Olen teraapiaga rohkem kui rahul ja tegelikult vajaks ka jalad korralikult tegelemist, eriti tagantpoolt. Kuna protseduur on suhteliselt kallis, siis kohe ma seda ette ei võta, aga vähemalt võin oma skeptilisuse nurka visata. Tõesti soovitan! Ja nagu ka kodulehel lubatud, et krüoteraapia vallandab õnnehormoone, siis see tõesti pidas paika, kuna peale protseduuri oli mul tuju alati nii hea. 

ENNE

PÄRAST

CryoClinic asub Tallinnas Kai 1. Lisainfot saad ka telefonil 5309 8636 või veebilehelt Cryoclinic.ee