Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI SENINE OMANIK MARGE TAVA müüs firma TV3-le

TV3 ja Buduaar Meedia OÜ omanikfirma MRG Creatives OÜ kirjutasid 20.02 alla müügilepingule, mille järgi Buduaar Meedia OÜ uueks omanikuks on nüüd TV3 omanikfirma All Media Eesti.

Buduaar Meedia on juhtiv naiste sihtrühma meediaettevõte, mis on turul tegutsenud enam kui 12 aastat ja mille peamised tegevusalad on naistele suunatud meelelahutusportaali Buduaar.ee haldamine, paberajakirjade Buduaar ja Buduaar Teen kirjastamine, kauplemisplatvormi Bturg opereerimine ning erinevate naistele suunatud trükiste kirjastamine ja ürituste korraldamine. Sealhulgas suurima ja staažikama taaskasutuse ostupeo Buduaari turg LIVE korraldamine.

„Investeerime väga tugevasse ettevõttesse, millel on suur kasvupotentsiaal. Buduaari lisandumine All Media kontserni tugevdab meie jalajälge noorte sihtrühmas ning teisalt võimaldab Buduaari lugejatel saada ka ligipääs meie poolt loodavale eksklusiivsele sisule. Buduaaril ja TV3-l on palju kokkupuutepunkte ning tänu sellele tekib palju uusi võimalusi ja sünergiat,“ sõnas TV3 tegevjuht Priit Leito. 

“Olen Buduaarile juba mõnda aega sobivat kosilast otsinud ning TV3 on parim võimalik kosilane. Buduaari ootavad ees põnevad uued ajad ja uus hingamine," ütleb Buduaari senine omanik Marge Tava. "Mul on hea meel, et saan jätkata firma tegevjuhi ja juhatuse liikmena, sest uusi ideid on palju, mida tahaks hakata realiseerima.”