Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari terviseeksperiment Neeraga!

Buduaar valis koos Neera paastuspetsialisti Kristina Käisi ning Zumba treeneri Triin Sommeriga välja terviseeksperimendi loo peategelaseks rõõmsameelse ja pealehakkamist täis 30aastase kahe lapse ema Maris Kibari. Maris pani meile kirja oma mõtted ja tunded, kuidas tal eksperimendis läks.

Kevad on aeg, mil tähelepanu all on keha. Oma kehale soovitame läheneda aga terviklikult, pöörates tähelepanu nii toitumisele, treeningule ka vaimsetele teraapiatele, mis aitavad keha ja hinge tasakaalus hoida. Seepärast kuulutasime buduaar.ee-s aasta alguses välja keha ja vaimu terviseeksperimendi, mille käigus üks Buduaarikatest sai võimaluse puhastada Neera joogi abil organismi, käia meeleolukatel Zumba treeningutel ja külastada vaimu värskendavat teraapiat. 

Buduaar valis koos Neera paastuspetsialisti Kristina Käisi ning Zumba treeneri Triin Sommeriga välja terviseeksperimendi loo peategelaseks rõõmsameelse ja pealehakkamist täis 30aastase kahe lapse ema Maris Kibari. Maris pani meile kirja oma mõtted ja tunded, kuidas tal eksperimendis läks.


Maris: Neeraga on kõht täis ja söögiisu kadunud!
Kui nägin, et Buduaaris on võimalik võita terviseeksperimendi paketti, ei mõelnud sekunditki, vaid asusin kohe kirja kallale. See oli täpselt see, mida vajasin! Ja ma sain selle!
Olen 30aastane kahe lapse ema. Minu kaal on umbes 16 aastat kõikunud 70 ja 80 vahel. Erandiks vaid üks kord, kui peale tütre sündi sain kaalu 57 kilo peale, aga siis jäin uuesti rasedaks ja lõpptulemuseks oli 87 kilo. Sellest sai aga jälle 75 kilo vormitud.
Ükskõik kui palju kordi olen proovinud dieeti pidada, kui jõuan 75 kiloni, jääb kõik seisma. See on nagu mingi maagiline number, sealt alla ei lähe mitte üks gramm... Kuni viis kuud tagasi kogusin oma tahtejõu kokku ja kaalunumber näitas lõpuks 66 kilo. Võimalikult palju liikumist ja kalorivaest toitu, hambad ristis, aga eesmärk on peaaegu saavutatud. Ma oleksin täiesti rahul sellega, kui kaaluksin 60 kilo.

Ja nüüd jõuamegi Buduaari juurde... Neera... Ütlen ausalt, et ma ei pea ennast suureks dieeditajaks – vetikakapsleid ja proteiinidieeti olen proovinud. Ei taha meenutadagi, kuidas vastumeelselt sai spinatit sisse söödud. Väkk!!! See oli ka ainuke kartus, et mis maitsega Madal Bal siirup on. Ükskõik, milline dieet või paast käsil on, peaks see maitselt olema vastuvõetav. Selles, et vahetada kogu tahke toit vedeliku vastu, ma probleemi ei näinud. Seoses eelneva dieediga olid mu toiduportsjonid muutunud üpris tibatillukesteks.
Otsustasin läbida Neera viiepäevase kuuri, eesmärgiks organismist jääkainete ja mürkide väljutamine. Kaalunumbri kaotamise peale eriti ei mõelnudki, muidugi, kui kilokene kaoks, oleks positiivne.


Esimese päeva hommikul tegin kaalumise. Algkaal 65, 9 kilo. Ja siis alustasingi. Kartus, et pean päevast päeva vastumeelselt Neera jooki jooma, kadus juba pudelikorgi avamisel. Mõnus lõhn ja maitses nagu tavaline pruun suhkrusiirup. Sidrun annab joogile mõnusa hapuka maitse ja cayennepiprase järelmaitse. Minu jaoks täiesti maitsev ja vastuvõetav.  Kuna olen mugav inimene, siis valmistasin igal hommikul kohe korraga 2 liitrit valmis. Pool kogusest külmkappi ja pool oli mul igal pool kaasas! Terve kuuri jooksul jõin jooki külmalt, kuumalt ei proovinudki. Külmalt oli täiesti vastuvõetav ja mida külmem seda parem. Hommikul nii kui jook valmis, jõin kohe kaks klaasi korraga. Toode täidab lubaduse – kõht on täis, söögiisu kadunud. 
Inimene on harjunud sööma ja kõigil meil on ajaga tekkinud oma lemmiktoidud. Ja lõhnad, mis kutsuvad sööma. Paratamatult tekib kiusatusi. Istusin esimesel kuuri õhtul elukaaslase kõrval, kes sõi Kiievi kotletti... Ärme parem räägime, mis näoga ma teda vaatasin. Endal oli kõht täis, aga lihtsalt oli soov seda maitset tunda. Sellepärast annan õpetussõnad teile, kes te tahaksite Neera dieeti proovida – esiteks tuleks dieedikuur planeerida nii, et ei oleks mingeid pidusid, sünnipäevi, välja minekuid. Mida vähem on kiusatust, seda mugavam ja lihtsam on asjaga lõpuni jõuda. Hoia end ka tegevuses.
Jook tuleb päeva peale ära jagada. Mul sai ühel õhtul jook liiga vara otsa ja siis oli küll kõht tühi. See oli mu enda süü ja polnud muud teha, kui kõhukorina saatel magama jääda...
Dieedikuuri jooksul tuleb kindlasti teha slakkide organismist väljutamist, soovitatav on juua lahtistavat teed või meresoola lahust. Valisin meresoola lahuse, maitselt vastikuma variandi. Esimene kord, kui lahust jõin, hakkas ikka väga vastu. Aga sellega harjub ära ja see täidab korralikult oma kohust.
Ülemineku tahkele toidule tegin kahe päevaga. Selles aitasid mind mahlad, puu- ja köögiviljad.


Nüüd  kõige põnevama juurde... Tagajärjed!

Dieedi juba kolmanda päeva hommikul märkasin peeglisse vaadates näos puhanud olekut, värskust, silmad särasid. Seda on raske seletada... Kui järgi proovite, küll ise märkate. Üleüldse oli olemine kerge, värske ja puhanud. Viienda päeva hommikul näitas kaal 61, 9 kilo. Täpselt neli kilo vähem. Seda ma ei oodanud, arvestasin siiski kõigest ühe kiloga. Kilosid tagasi ei ole tulnud vaatamata sellele, et minu toidukogused on varasemaga suurenenud nii umbes kolm korda. See ei tähenda, et söön kõike mis, silma alla satub. Ikkagi rohkem värsket ja rohelist, praekartul majoneesiga enam menüüsse ei kuulu. Aga kõige tähtsam muutus, tänu millele saan endale lubada normaalseid toiduportsjoneid, mitte ainult õhtusöögiks pool greipi, on see, et mu seedimine on viis korda kiirem kui varem. Selle üle olen kõige õnnelikum. Üleüldse olen väga rahul, et Neera järgi proovisin. Rasket pole seal midagi... Kõht on täis, enesetunne hea. Mingeid drastilisi ümberkorraldusi selle kuuri läbimiseks tegema ei pea. Soovitan kõigile. Proovige ära ja teen seda ka kindlasti ise veel!



Organismi puhastamise programm Neera
Neera on erakordselt efektiivne puhastav dieet, mis aitab vabaneda kogunenud toksiinidest ja liigsest kehakaalust. Madal Bal puusiirupite segu soodustab organismis loomuliku puhastumise ja rasvade põletamise protsessi, mille efektiivsust on tunnustanud paljud maailma arstid ja loodusravitsejad.
Neljast erinevast Kagu-Aasia palmisordist valmistatud siirupist ja kvaliteetsest Kanada vahtrasiirupist koosnev segu on spetsiaalselt välja töötatud organismi puhastava dieedi jaoks. Neera Madal Bal komplekssiirup pakub organismile paastumise ajal kõiki vajaminevaid mineraalaineid.  Palmisiirup sisaldab suures koguses kaaliumi ja kaltsiumi, mis on vajalikud meie keharakkudele õigesti funktsioneerimiseks ning on olulise tähtsusega organismi toksiinidest puhastamise ajal. Vahtrasiirup sisaldab rikkalikult mangaani ja tsinki, mis on vajalikud meie organismi normaalseks elutegevuseks.
Alusta täna ja nädala pärast naudid juba paremat enesetunnet! Vaata lisa www.neera.ee

Treeningutest ja millise vaimse teraapia Maris valis ning sellest, kuidas läks lisaauhinna võitjal, loe juba värskest Buduaari kevadajakirjast.

[gallery ids="1923818,1923824"]