Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE: LAULJATAR MERLYN UUSKÜLA TOOB TURULE ISETEHTUD EHTEID!

Homme algavale Buduaari turule tuleb sel korral müüma ka lauljatar Merlyn Uusküla. Sel korral ei müü ta mitte enda riideid, vaid paistab silma hoopis muu tegevusega. Nimelt hakkas ta juba mõni aeg tagasi ise ehteid looma ning tuleb esimest korda enda uut ehtebrändi Aurora Crystal tutvustama. 

Kuidas tekkis selline huvitav mõte, et hakata ise ehteid looma?  

"Ehteid olen tegelikult teinud hobi korras juba umbes poolteist aastat. Loomingulise inimesena tekkis mul soov end väljendada ka teistel viisidel. Olen ehete tegemise näol leidnud endale meeldiva hobi, kuna mulle meeldib luua enda ümber ilu ja harmooniat ning panna inimesi naeratama. 

Ehted on olnud mu nõrkus terve elu. Juba enne ehete loomist oli mu kollektsioon väga lai - vahetan vastalt tujule ja riietusele iga päev ehteid ning sealt tekkis soov ka iseendale neid meisterdada. Hiljem hakkasin müüma ka sõpradele ja nende tuttavatele. Nüüd esimest korda tulen oma tooteid  avalikult müüma Buduaari turule."

Sinu ehete nimetuseks on Aurora Crystal. Kuidas see nimi tekkis ja kas sellel nimel on ka mingi sügavam tähendus?

"Aurora Borrealis tähendab tõlkes virmalist. Tegu on võimsa loodusnähtusega, kus näeb tõeliselt müstilist ja kaunist värvide mängu, milles on esindatud kõik spektri põhivärvid. Seetõttu sobivadki hästi kokku sõnad Aurora Crystal, mis tähendavad ehetes müstilisi ja kauneid värve. Kõik Aurora Crystal ehted on sellised, mida ma ise kannaks. Eestimaa on niigi hall - miks kanda veel ka igavaid ehteid! Aurora Crystali üks eesmärkidest ongi see, et panna kandja särama õiget värvi ehteid kandes ning seetõttu on värvivalikule pandud suur rõhk. Seda esindabki nimi Aurora Crystal."

 

Milliseid ehteid on siis turul võimalik osta?

"Hetkel olen ise tehtud ehete puhul spetsialiseerunud peamiselt kõrvarõngastele. Minu lemmikuteks on olnud pikki aastaid Swarovski kristallidest ehted, sest need on valguse käes eriliselt müstilised ja säravad. Nii olen ka enda Aurora Crystal ehete puhul suurt rolli pannud just Swarovski kristallidega tehtud ehetele, kuna need kivid inspireerivad mind väga enda selge ja helge olekuga.

Lisaks köidab inimesi viimasel ajal üha enam see, kui ehetel on müstiline tähendus või mõju. Nii olen loonud ka Aurora väeehteid. Seal leidub poolvääriskividega ehteid. Esindatud on sellised kivid nagu ametüst, sinine ja valge türkiis, hematiit, rodoniit, tiigrisilm, valge opaal. Kõik müügilolevad kõrvarõngad on niklivabad ning ei tekita allergiat. 

Kõige olulisem on see, et ehted leiavad õige omaniku ning toovad kandjale naeratuse näole."