Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE: MIDA TOOB TURULE KAUNIS KATRIN SISKA?

Juba sel nädalavahetusel leiab Saku Suurhallis aset suur ostupidu Buduaari turg LIVE. Lisaks paljudele firmadele ja eraisikutele leiab Buduaari staariturult ka hulgaliselt blogijaid ja stiilseid Eesti kaunitare. Ühena neist tuleb oma garderoobi tuulutama ka kaunitar Katrin Siska!

"Juba sellel laupäeval osalen hiiglama suure hunniku lahedate riietega Buduaari turul! Minu kauplemisletist leiad selliseid uusi ja vähekasutatud riidebrände nagu VERSACE, Alexander McQueen, Liu-Jo, ARMANI, D&G, GUESS, G-STAR ja DIOR. Samuti leiad ka käsitööna valminud pidulikke silmatorkava disainiga pluusikesi ja õhulisi kleidikesi."

Pildil: Guessi pluus, Liu-Jo nahkseelik, Guess Marciano kaabu, Alexander McQueeni pintsak

 

"Näiteks tuleb müüki vähekasutatud Dolce & Gabbana meeste maskuliinne nahkrihmaga käekell – lahe kingitus mehele! Diori naiste päikeseprillid, Liu-Jo nahkribadega originaalne seelik ja Liu-Jo musta värvi hõbelukkudega supermoodne ja uskumatult soodne motostiilis nahktagi. Mitmeid lahedaid skinny ja kottis lõikega stretch-teksaseid.

Mida ma veel müün? Naiste Armani kõrvarõngaid ja väga erilise disainiga meeste Armani sõrmuseid, naiste päikeseprille, kingi, saapaid ja tosse, T-särke, vaba aja riideid, pintsakuid, jakke ja mantleid, käekotte ning isegi raamatuid! Raamatud on uued ja kasutamata, sobivad suurepäraselt kingituseks iseendale või parimale sõbrale!"

"Laupäeval näeme!"