Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari turg LIVE: müüjate registreerimine on alanud – kiirematele paremad kohad!

Ehkki sügis on veel päris paljude päevitamistundide kaugusel ja suvepuhkus alles täies hoos, on meil sulle etteruttavalt häid uudiseid. Nimelt algas registreerimine sügisesele Buduaari LIVE turule, mis seekord toimub Tallinnas 13.-14. septembril ja  Tartus 21. septembril.

Ehkki sügis on veel päris paljude päevitamistundide kaugusel ja suvepuhkus alles täies hoos, on meil sulle etteruttavalt häid uudiseid. Nimelt algas registreerimine sügisesele Buduaari LIVE turule, mis seekord toimub Tallinnas 13.-14. septembril ja  Tartus 21. septembril.

Tallinna turg leiab aset Eesti Näituste messikeskuse C-hallis ning tuleb seega siiani toimunud ostupidudest suurim! Ees ootab glamuurne ja särav staariturg, samuti avame taaskord Moeturu, kus on kohal mitmed tunnustatud Eesti disainerid ning seal juures pakub kosutust Moekohvik ning klubi Studio tegijad hoiavad meeleolu viimase peal. Emade rõõmuks avame uuesti Buduaari lasteaia ning meestele pakub üllatusi ja meelelahutust meestehoid!

Ka Tartu turul on seekord üllatusi varuks: nimelt oleme kolinud Eedeni Keskusest otse südalinna Tartu Kaubamaja II ja III korrusele, kus ostlemist ja särtsu jätkub igaühele. 

Kui soovid tulla müüma eraisikuna, siis täida ära ankeet, mille leiad SIIT. Tallinna turul on seekord võimalik ka asukohta valida ehk jagasime müügipinnad sektoriteks. Äriisikutele teeme eraldi pakkumised ning selleks kirjuta osalemissoovist aadressil [email protected].

Kui tahad kursis olla, mida põnevat leiab sel korral Buduaari turult ning kes on tulemas kauplema, siis jälgi infot Buduaar.ee ja Buduaar.ru veebilehtedelt ja liitu ka B-Turu Facebooki lehega.

Pane ennast kirja juba täna, sest kiirematel on suurem asukohavalik!

 


Buduaari turu toimkond