Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE RAKVERES: ostupidude lõppvaatus juba sel laupäeval

Sellel laupäeval, 21. aprillil jõuab selle kevade viimane Buduaari turg LIVE ostupidu Rakvere Põhjakeskusesse. Üritusele on tulemas tuntud buduaaritarid, moeloojad, palju lahedaid firmasid ja suur hulk põneva kaubaga eraisikuid – silmailu ning meelelahutust jätkub igaühele. Kui soovid kauplema tulla, siis saadaval on veel VIIMASED KOHAD.

Buduaari turg toob kokku parimad pakkumised erinevatelt põnevatelt firmadelt ja Eesti moeloojatelt. Samuti saab piiluda mitmete staaride riidekappi ning surfata tohutus taaskasutusmeres, kus on peidus kõige paremad aarded ja kaunimad pärlid. Kavas on ka moe-show'd ning tantsunumbrid JJ Street tantsijatelt. Päeva juhib Ženja Fokin.

Turul kostitab külalisi Somersby Orchard Selection siidriga ning mugavaim ja kiireim pakifirma Itella SmartPOST loosib välja kingitusi!

Rakvere Ametikooli noored tulevad Buduaari turule müüma kasutatud riideid, mille müügist saadav raha läheb heategevuseks depressiooniravi toetuseks.

Buduaar on laupäevaks letti pannud palju põnevaid ning soodsaid pakkumisi lugejatele. Ainult siis on sul võimalik vormistada Buduaari ajakirjade aastatellimusi ning osta raamatuid ülisoodsa hinnaga! Uuri SIIT!

Toetame ka seekord kasuperede lapsi. Kohale tulevad MTÜ Igale Lapsele Pere esindajad, et koguda kasuperedes kasvavatele lastele jalatseid, rõivaid, mänguasju ja muud vajalikku. Annetatud asjad lähevad muuseas ka Ida-Virumaa heategevuslikku second hand pood-lattu, kust saadav tulu läheb samuti kasuperede toetuseks.

Kavast leiavad ka kõik Buduaar TEEN fännid laheda meigivõistluse, kus peaauhinnad paneb välja essence cosmetics. Kutsume sindki osalema! Haara sõbranna kaasa ning saate mõlemad oma oskused proovile panna. Meie anname sulle selleks meigiasjad ning aega meikimiseks kohapeal u 15 minutit. Tule kindlasti!

Turupäev algab kell 10.00 ning kestab kella kuueni õhtul. Sissepääs on TASUTA!

Päevakava:

11.00 JJ Street tantsib

12.00 MOESHOW: Diana Kurves

12.30 JJ Street tantsib

13.00 MOESHOW: Hekatebianca

13.15 JJ Street tantsib

13.30 Buduaar TEEN meigivõistlus

Lisaks palju auhinnamänge ja oma auhindu on välja pannud ka Põhjakeskuse kauplused.

Clivia

Põhjakeskuse II korrusel asub naisterõivaste kaupluse Clivia. Tegemist on Eesti õmblusettevõtte kauplusega, mis pakub rõivaid otse tootjalt. Naiste valmisriided on mõeldud inimesele, kes hindab klassikalist moodi, mugavust ja kvaliteeti. Clivia kauplusest leiab toppe, tuunikaid, kleite, jakke, seelikuid, pükse ja palju muud suurustele 38-52. Palju tooteid 10 euroga!

Weekend

Weekendis on Laopäevad! Vabaajajajalatsid, tennised, poolsaapad ja sandaalid kuni -30%! Mine soeta uued kevadjalatsid Weekendist.

H&M

Võta 3 allahinnatud toodet ja maksad ainult 2 eest. Odavaim toode on tasuta!

Lindex

Soeta endale kevadjope või vihmamantel! Lindexis on allahindlus kuni -50%. Naiste- ja laste välisrõivad -25% tavahinnast soodsamad. Täitke oma garderoob värvilise kevadkollektsiooniga.

Rademar

Suure valiku kevadisi ketse leiad Rademarist. Tule vali välja!

Expressions

Allahinnatud kaup 2=3. Osta 3 allahinnatud toodet ja maksad 2 eest!

New Yorker

New Yorker alustab 26. aprillil uuenenud ja suurenenud kauplusepinnal. Sooduskupongid, millega saad ostule alates 30 € 10% soodustust ja ostule üle 50€ 20% soodustust.

Nüüd vaata üle oma riidekapid ja ehtesahtlid, sest veel on saada viimased müügiplatsid suurele ostupeole Buduaari turg LIVE Rakveres. Küsimuste korral saada kiri [email protected].