Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari turg LIVE Tallinnas: osta VIP-pilet ja shoppa enne teisi!

Juba sellel nädalal avab Saku Suurhallis uksed roosa ja glamuurne Buduaari turg LIVE! Müügikohti veel on, aga magama ei tasu jääda, sest need täituvad viimastel päevadel eriti kärmelt. Lisaks kingime kõikidele müüjatele nädal aega tasuta kuulutuse esiletõstmist B-Turu esilehel.

Juba sellel nädalal avab Saku Suurhallis uksed roosa ja glamuurne Buduaari turg LIVE! Müügikohti veel on, aga ootama ei tasu jääda, sest vabad platsid täituvad viimastel päevadel eriti kärmelt. Lisaks kingime kõikidele müüjatele nädal aega tasuta kuulutuse esiletõstmist B-Turu esilehel. 

Turu külalisi ootab enneolematult suur ja mitmekesine ostupidu, sest kohal on palju müüjaid, kelle kauba hulgast leiab aegumatuid moepärleid, soodsaid laojääke, disainerite loomingut, käsitööd ning loomulikult parimaid palasid müüjate isiklikust buduaarist. Kohal on palju Eesti moekunstnikke, samuti mitmeid põnevaid staare.

VIP-kutsega shoppad enne teisi

Kõige suuremad šopahoolikud saavad soetada Buduaari turu VIP-kutse, millega pääseb turule reedel alates kell 12. See on hea võimalus kõige paremad palad enne suuremat rahvamassi ära napsata. VIP-kutsehind on 7,90 € ning seda saab soetada E-R kell 9-17 Buduaari kontorist (Narva mnt 13), samuti turu päeval kohapealt. Võid saata enda piletisoovi ka e-meilile [email protected] ja 

Saku Suurhall on juba vaikselt roosaks muutumas, seega pane sinagi vaim valmis. Tule müüma ja ostlema!

Tallinna Buduaari turg LIVE
Saku Suurhall 

Reede, 19. september

kell 12-14 VIP-shopping (kutsetega, pilet 7.90 €)
kell 14-20 turg avatud kõigile (pilet 2 €, alla 16-aastased tasuta)

Laupäev, 20. september

kell 10-18 turg avatud kõigile (pilet 2 €, alla 16-aastased tasuta)

Buduaari turgude toetajad on:

Maailmakuulus kooreliköör Baileys, kes pakub selle hõrgu maitse degustatsioone

Linna kõige rõõmsamate baarmenide ja baaridaamide poolest tuntud ööklubi Venus Club, kes pakuvad turulistele nii head muusikat, eripakette kui ka kaasahaaravat tantsushowd. Tallinna turgude afterparty toimub 20. septembril kubis Venus ning kõik Buduaari templi ettenäitajad pääsevad lõõgastuma ja lõbutsema laupäeva õhtul poole piletihinnaga. Pidu ise nii äge:

VEEL TULEKUL:

Tartu Buduaari turg LIVE
27. september, Tartu Kaubamaja 

Turg avatud kell 10-18, sissepääs tasuta

Rakvere Buduaari turg LIVE 
15. november, Rakvere Põhjakeskus 

Turg avatud kell 10-18, sissepääs tasuta

buduaariturg.ee