Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE TARTU Lõunakeskuses 2.04

Buduaari turg LIVE läheb Lõunakeskusesse! Laupäeval, 2. aprillil kl 10-18 saab Tartu suurimas ja mugavaimas keskuses näha enneolematut ostupidu.


Buduaari turg LIVE läheb Lõunakeskusesse! Laupäeval, 2. aprillil kl 10-18 saab Tartu suurimas ja mugavaimas keskuses näha enneolematut ostupidu.

Ootame kõiki buduaaritare kevadšopingut tegema ja mõnusat aega veetma lahedale ostupeole Tartus, kuhu tulevad kokku mitmed põnevad firmad ja kasutatud asjade müüjad, kelle müügilettidelt võib leida tõeliselt huvitavaid ja lahedaid riidehilpe ning aksessuaare.

Tartu Buduaari turg LIVE toimub Lõunakeskuses 2. aprillil kell 10-18.

Kauplejate ning šoppajate meeleolu hoiab üleval buduaaritaride lemmik Ženja FokinSuu teeb magusaks Baileys ja pakivedu korraldab DPD.

Tuju hoiab üleval klubi Vabank, kuhu oodatakse kõiki müüjaid ja šoppajaid laupäeva õhtul ametlikule turu afterparty'le! Lõunakeskuse kütab kuumaks FC Elva tantsutrupp. Toimuvad esitlused ja moeshowd. Living Models tuleb turu ajaks Lõunakeskusesse modelliotsingule! Lõunakeskuse kauplused teevad turupäeval uskumatult häid pakkumisi, vt SIIT.

 

 

 

Terve uisuväli on kaetud uskumatult heade pakkumiste ja ägedate müüjatega!

Dorpat SPA tuleb Lõunakeskusesse oma massaažisalongiga pakkuma turu külastajatele ja müüjatele lõõgastavat sooja küünlaõli massaaži kätele. Ja kuna päev on pikk ja ostlemine väsitav, siis võid lasta teha endale ka õlavõõtme massaaži. Ja seda TASUTA!

Buduaari turg LIVE aitab taas kord kasuperesid! Toetame kasuperede lapsi ja kohale tulevad MTÜ Igale Lapsele Pere esindajad, et koguda kasuperedes kasvavatele lastele jalatseid, rõivaid, mänguasju ja muud vajalikku. Annetatud asjad lähevad muuseas ka Ida-Virumaa heategevuslikku second-hand pood-lattu, kust saadav tulu läheb samuti kasuperede toetuseks.

Lõunakeskuse kauplused teevad turupäeval superpakkumisi! 
Üritus on külastajatele TASUTA.

Kohtumiseni Tartus!

Vaata meeleolukat Tallinna turu galeriid!

Vaata ka buduaariturg.ee ja liitu meie Facebooki üritusega!