Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE TULEB TAAS ja kauplema tulevad ka need brändid

Nüüd on aeg rõõmustada, sest Buduaari turg LIVE tuleb taas! 10. ja 11. septembril toimub Tallinnas, Saku Suurhallis, suur ostlemispidu, kuhu tulevad kauplema teiste seas ka tuntud näod ja avaliku elu tegelased ning brändid, mille kohta sa lihtsalt pead teadma!

 

LUMIVALGE
Poolvääriskivide müstiline sära ja jõud kaunistab kandjat ja muudab iga päeva väekamaks - seda teab ka kodumaine ehtebränd LUMIVALGE. LUMIVALGE valikust leiab endale õige talismani absoluutselt iga sõjaprintsess, metshaldjas või mereneid!

SMART ACCESSORIES
Veebipood Smarta.ee pakub nutiseadmetele aksessuaare, erinevas valikus aktiivsusmonitore, unemonitor une jälgimiseks ja palju muud põnevat. Esindame kaubamärke OtterBox, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Muvit, Misfit, MoovNow ja Beddit. Selle hooaja kindel tegija on elektriline tasakaaluratas U-Runner, mis on samuti turul väljas.

M&K FASHION
M&K Fashion on trenditeadlikule naisele ning pakub laias valikus stiilseid moeriideid. Valikus nii klassikalised kui ka noorteriided. Enne ja pärast Buduaari turgu leiad meid Lootsi keskusest 2. korruselt, Lootsi 8, Tallinn või Facebookist.

HALENS
Consortio Fashion Group müüb moekaid hooajakaupu kuni 70%-lise soodustusega! Valikus on nii ülerõivad, jakid, pluusid, püksid, seelikud kui ka jalanõud. Moekontserni sortimendiga saab lisaks tutvuda e-poodides www.halens.ee ja www.cellbes.ee.

PALMER’S
Palmer's on maailmas number 1 kakaovõikosmeetika tootja ja turustaja. Lisaks on meil oliiviõliga, shea-võiga ja kookosega tooted - kehale, näole, juustele, kätele, huultele, jalgadele... Turul müüme heade hindadega sortimendist väljuvate toodete laojääke. Lisaks uued tooted!

CHANCERY
Pakume oma klientidele hea hinna ja kvaliteedi suhtega riideid meie veebipoes aadressil www.chancery.ee. Numbrivalik jääb vahemikku 38-60. Lisaks naiste riietele pakume ka aksessuaare ja väikest valikut meestele.


ANITA BUTIIK
Anita Butiik toob teieni laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Lisaksmitmekülgesele ja huvitavale tootevalikule kohtute Anita Butiigis alati naeratavate ja abivalmis teenindajatega, kes aitavad leida just teie maitsele sobiva eseme! Buduaari turul pakume uut sügiskollektsiooni soodsate hindadega. Esindussalong asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda www.facebook.com/AnitaButiik

JULIA'S BEST
Meie jaoks on ühtviisi tähtsad nii tervik kui ka detail – et igaüks, kes soovib riietuda maitsekalt, unikaalselt ja kvaliteetselt, leiaks meie juurest selle „päris oma” asja, saades lisaväärtusena kaasa naeratuse ja positiivse laengu kogu päevaks. Soovime muuta isikupärase, stiilse ja maitseka väljanägemise kättesaadavaks ka neile, kel pole selleks võimalik kulutada väga suuri rahasummasid – meie hinnad on taskukohased! Tõeliseks tunnustuseks meie klientidelt on seegi, et tänaseks oleme tegutsenud edukalt juba 10 aastat.

EURONICS

Buduaari turul tutvustame GA.MA  italy Professional kaubamärki!
GA.MA föönist, sirgendajast ja lokitangidest võivad saada Sinu juuste parimad sõbrad, sest GA.MA hoolib Sinu juuste tervisest ja loomulikust särast, hooldades neid tõhusalt, õrnalt ja rikkumata.
GA.MA italy Professional tooteid leiad kõikides EURONICSI kauplustes üle Eesti.
GA.MA tooted on Buduari turul müügil erakordsete hindadega, kuni 30% soodsamalt!
Boonuseks on see, et kõiki toteid saab kohapeal katsetada ning lasta endale kaunis soeng luua.
GA.MA Italy Professional on maailmakuulus  kaubamärk, mis juba 40 aastat tegeleb professionaalsete juuksuritarvikute tootmisega. Valikust leiab kvaliteetsed juuksesirgendajad, föönid ja juuksetangid. Kõik selle kaubamärgi tooted on vastavuses professionaalse taseme standarditega ning neid on väga lihtne kasutada. GA.MA suurim saavutus seisneb selles, et nad on leiutanud esimese maailmas professionaalseks kasutuseks mõeldud juuksesirgendaja.
Nüüdsest on Eestis Euronicsi kauplustes saadaval Itaalia juuksehooldusbränd GA.MA!

LELUD.EE
www.lelud.ee on üks vahva mänguasja e-pood, kus valikust leiab puidust arendavaid mänguasju nii suurematele lastele kui ka pisikestele beebidele. Müüme Saksamaa tuntud mänguasja brände Small Food ja GOKI tooteid. Buduaari turul ostes meie tooteid vähemalt 50 € eest, saad soodustust 5%.

DA VINCI FOOD
Illy iperespresso: kõige täiuslikum kapselsüsteem, millele ei leidu võrdväärset. 
Buduaari Live turul kõik Illy kohvimasinad -50%.
Täiuslik, kompaktne, lihtne kasuatada, sobib igale poole!

MINILA OÜ

www.zombiedash.pl ja enamus suuruseid väikelastele ja ainult valitud kaup. Hinnad 15-63€. 
www.cottonovelove.pl (valguspallid). 10 pallised komplektid 15€, 20 pallised 20€.

ZOMBIE DASH
Zombie Dash on Poola bränd, mis asutati 2013. aastal. Silmatorkavad disainid ühendavad omavahel mugavust ja agressiivsust. Zombie Dash´i meeskond jälgib hoolega iga detaili ning kannab erilist hoolt toodete kvaliteedi ja vastupidavuse eest. Toote disain on inspireeritud lastest: väiksed meresiilikud ja energilised mässajad, kes on alati valmis mängima ja lõbutsema.
Zombie Dashi meeskond on väga omapäraste pükste ja dressipluuside loojaks: "Hambuline üllatus" - HUNGRY ONE, mis on ka patenteeritud disain.
Kõik tooted on õmmeldud Poolas ning kangad on valmistatud Poola tehastes eritellimusel. 
Meie bränd areneb koos meie klientidega. Esmalt koolieelikutele mõeldud riiete tootevalik ja suuruste valik kasvas , kui ka suuremad lapsed ning emad-isad "hambulisest" disainist huvituma hakkasid. 

VALGUSKODA
Valguskoda OÜ on Detox Professional System jalatallaplaastrite, Martin Schmidt pöörlevate spiraalide ja kristallide, La Siesta võrkkiikede ja Lotus Design joogatarvete esindaja ning edasimüüja Eestis! Lisaks valik erineval kujul kvaliteetseid poolvääriskive ning ehteid.

TASSIKOOGID
Eesti esimene cupcake butiik, kus käsitööna valmivad lisaks tassikookidele ka pulgakoogid ja makroonid. Detailid teevad meist "Tassikoogid".

PLACENT ACTIV
Kas tahaksid endale pikki ja tihedaid juukseid? Tervete juuste saladuse leiad siit!
Nr. 1 juuksehooldussari apteekides – stimuleerib juuste kasvu ja peatab nende väljalangemise. Sisaldab 100% naturaalset platsenta ekstrakti.
www.placentalextract.com

OOLONG OÜ
Meie pakume erilisi teetermoseid, mis on topeltklaasiga ning teesõelaga. Seega on igati sobilik purutee jaoks. Lisaks pakume ka erinevaid oolongi teesid, mille päritolumaa on Taiwan. 
Ostes teetermose, saad kaasa kingituseks paki puruteed!

BIOPHARMA
Itaalia brändi BioPharma juuksehooldussari Denice Line Classico, mis sisaldab platsentat, on loodud spetsiaalselt võitluseks juuste väljalangemise vastu. Denice Line Classico sarjas sisaldub kolm toodet: šampoon, juuksemask ning platsentavedelikuga rikastatud ampullid. Buduaariturul kõik tooted on eriti hea hinnaga!

BELIEF WATER
Tegemist on uudse ja innovaatilise joogikontseptsiooniga, mille sarnast Eesti turul veel ei ole. Allikaveele on lisatud 100 mg rohelisest kohvioast pärinevat kofeiini, mis aitab peletada väsimust ning hoiab erksana. Kofeiin on saadud naturaalsetest rohelistest kohviubadest. Ideaalne tervislik alternatiiv neile, kes ei soovi tarbida palju kohvi, energiajooke või tervist kahjustavaid limonaade.

AOLLAMO
AollaMo on noor, aga kiiresti arenev Eesti bränd, mis pakub autoriehteid ja rõivad Family-Look stiilis. Buduaar Turul LIVE AollaMo müüb suvide rõivakollektsiooni -20% soodustusega! Salasõna 5% allahindluseks "AollaMo", sama e-poes www.aollamo.ee"AollaMo", mis annab 5%. Toodetega saab tutvuda, neid proovida ning endale soetada AollaMo stuudiopoest Tallinnas aadressil A.Lauteri 5.