Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE tuleb Tartusse ja kauplema tulevad ka need brändid

Nüüd on aeg rõõmustada, sest Buduaari turg LIVE tuleb taas Tartusse! 18. septembril toimub Tartu Lõunakeskuses suur ostlemispidu, kuhu on teiste seas oodata tuntud nägusid ning brände, mille kohta sa lihtsalt pead teadma!

ANITA BUTIIK
Anita Butiik toob teieni laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Lisaks mitmekülgsele ja huvitavale tootevalikule kohtute Anita Butiigis alati naeratavate ja abivalmis teenindajatega, kes aitavad leida just teie maitsele sobiva eseme! Buduaari turul pakume uut sügiskollektsiooni soodsate hindadega. Esindussalong asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda Facebookis.

LELUD.EE
www.lelud.ee on üks vahva mänguasja e-pood, kus valikust leiab puidust arendavaid mänguasju nii suurematele lastele kui ka pisikestele beebidele. Müüme tuntud Saksamaa mänguasjabrändide Small Food ja GOKI tooteid. Ostes Buduaari turul meie tooteid vähemalt 50 € eest, saad soodustust 5%.


TASSIKOOGID
Eesti esimene cupcake-butiik, kus käsitööna valmivad lisaks tassikookidele ka pulgakoogid ja makroonid. Detailid teevad meist "Tassikoogid".

 


PLACENT ACTIV
Kas tahaksid endale pikki ja tihedaid juukseid? Tervete juuste saladuse leiad siit!

Nr 1 juuksehooldussari apteekides – stimuleerib juuste kasvu ja peatab nende väljalangemise. Sisaldab 100% naturaalset platsentaekstrakti.
www.placentalextract.com

OOLONG OÜ
Meie pakume erilisi teetermoseid, mis on topeltklaasiga ning teesõelaga. Seega on igati sobilik purutee jaoks. Lisaks pakume ka erinevaid oolongiteesid, mille päritolumaa on Taiwan. 
Ostes teetermose, saad kaasa kingituseks paki puruteed!

GRANANA OÜ
Juhul kui tahad olla vähemalt sama stiilne vana nagu seda on Günther Krabbenhöft, siis piilu meie e-poodi ja/või tule Buduaari turule!

Lai valik stiilseid meesteriideid nüüd saadaval ja seda avamisjärgsete hindadega!
Jäta meelde - Grananas on stiilselt madalad hinnad!
www.facebook.com/GrananaStyle
www.Granana.ee

NAABSU RIIDED
Naabsu Riiete ettevõte põhitegevus on Sinuni tuua  parimad pakkumised ja hetketrendid otse Inglismaalt. Meie valikus on kleite, pealisjakke, kudumeid, käekotte, jalanõud, pluusid ja ehted. Kvaliteetne kaup ülisoodsalt.
Buduaari turule võtame kaasa kõige uuema kauba, mida veel meie e-poest ei leia, vaid ainult B-turult.
Tule kindlasti kohale, sest meie armas Triinu aitab teil leida just teile sobivad tooted! www.naabsuriided.ee

AOLLAMO
AollaMo on noor, aga kiiresti arenev Eesti bränd, mis pakub autoriehteid ja rõivad Family-Look stiilis. Buduaar Turul LIVE AollaMo müüb suvide rõivakollektsiooni -20% soodustusega! Salasõna 5% allahindluseks "AollaMo", sama e-poes www.aollamo.ee"AollaMo", mis annab 5%. Toodetega saab tutvuda, neid proovida ning endale soetada AollaMo stuudiopoest Tallinnas aadressil A.Lauteri 5.

LASH&BROW
Lash&Brow veekindla kosmeetika ja Brow Henna maaletooja. Kulmuekspert OÜ.
Kontakt: +372 55510787+372 53012900
e-post: [email protected]
FB: lashandbrowest

GREENBROWN OÜ
Greenbrown OÜ tegeleb rõivaste ja aksessuaaride hulgimüügiga, ühtlasi haldab ettevõte populaarset e-poodi „Kuues Avenüü“. Buduaari turul pakume väga soodsate hindadega rõivaid, jalanõusid ning aksessuaare.