Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari turul kauplevate staaride kommentaarid oma müügitööst!

Tänaseks on Tallinnas Buduaari Turg lõppenud! Kiiremad said endale kindlasti väga häid asju soetatud. Teatavasti olid kohale tulnud ka Eesti tuntumad inimesed, kes müüsid ning ka annetasid enda riideid abivajavatele naistele. Buduaar vestles mõnega neist!

Tänaseks on Tallinnas Buduaari turg lõppenud! Kiiremad said endale kindlasti väga häid asju soetatud. Teatavasti olid kohale tulnud ka Eesti tuntumad inimesed, kes müüsid ning ka annetasid enda riideid abivajavatele naistele. Buduaar vestles mõnega neist!

Ärinaine Victoria Kass: Marge Rahu kutsus osalema ja siin ma olen! Kindlasti kavatsen ise ka midagi osta, kui müügi kõrvalt aega leian. Üllatavalt palju kliente on olnud ning kalleid asju ei ole, kõige kallim ehk 200krooni, kuna raha läheb heategevuseks. Taaskasutus meeldib mulle üldse, second-hand´ides ise nii tihti ei käi, aga kui käin, siis ostan päris palju asju.

Jaan Tootsi elukaaslane Kati Toots:
Annika Urm kutsus osalema ning olin ka kohe nõus! Annetasin riideid ka abivajavatele naistele, sest ka neid peab keegi aitama. Asju, mida müüki tuua, leidsin kodust ikka omajagu üllataval määral, sest päris palju riideid annan muidu ära oma õe lapsele. Ta alati rõõmustab, kuid ta on ka veidikene kapriisne meil, ja nii ongi ülejäänud asjad siin müügis. Second-hand poode külastasin ise noorena vägagi tihti!

Modell ning ärinaine Beatrice: Otsus tulla Buduaari turule kaupa müüma tuli aja jooksul, sest pidin vaatama, kui palju ja kas mul selleks üldse aega on. Midagi ise ostnud täna ei ole, olen pigem müügimehe ametis, ennast müügiinimesena ma hinnata ei oska, eks see oleneb, mida müüa.

Ajakirjanik Stella K.Wadowsky: Buduaari turust kuulsin Facebooki kaudu! Otsus, kas võtta osa või mitte, tuli kiirelt, kuna ma väga armastan turge külastada. Meeldib ise käia kauplemas ja ostmas, veel ei ole ise siin ostlemas käinud, aga teen seda kindlasti! Mina müün oma ehteid ning need kõik on minu enda soetatud, igalt poolt turgudelt ja reisidelt, kus käinud olen. Pean tunnistama, et olin ostleja, kes soetas uusi asju emotsiooni ajel, kuid enam ei ole! Olen aru saanud, et ei loe, palju mul neid ehteid on, sest lõpuks kannan ikka ainult ühte kaelaketti, kindlat sõrmust ja kella!


Buduaar.ee