Reklaam sulgub sekundi pärast

CINDY CRAWFORDI kasvatuspõhimõtteid peaks järgima iga lapsevanem

52-aastane Cindy Crawford on üks 90ndate ikoonilisemaid supermodelle. Viimasel ajal on Cindy taas meedias figureerinud, osaliselt seetõttu, et tema tütar Kaia Gerber sammub ema jälgedes ja loob endale modellikarjääri. Cindy peres kasvab lisaks tütrele ka poeg Presley Walker Gerber.

Cindy räägib oma karjäärist ja emadusest maikuus ilmuvas ajakirjas Town & Country. Jututeemaks tulevad ka kunagi tehtud alastifotod. 

"Olen teinud alastifotosid, väga palju isegi. Need on ainus asi, mida ma kahetsen. Loodan, et mu lapsed ei tee kunagi asju, mida nad hiljem kahetsevad. Ma tahan julgustada neid vajadusel keelduma," rääkis modell. 

Cindy teab, et lapsed õpivad kõige paremini, järgides vanemate eeskuju. 

"Lapsed ei kuula alati sõna, kuid nad vaatavad, kuidas sa ise käitud. Kui sa ise oled viisakas, õpivad ka nemad viisakaks. Kui asetad pere enda jaoks kõige olulisemaks, ei sea nad kunagi kahtluse alla ühist aega. Kui teen ennast nende ees pidevalt maha, öeldes, et ma ei saa magustoitu süüa, sest võtan kaalus juurde, või virisen, et olen aastatega aina kortsulisemaks muutunud, õpivad ka nemad samamoodi käituma," teab Cindy. 

"Sa õpetad lapsi oma eeskujuga," lisas ta. 

 

allikas: InStyle