Reklaam sulgub sekundi pärast

DanceAct’i kuumad bailatino trennid – mis teeb need nii eriliseks?

 

 “Bailatino on ülipõnev kaasaegne treening- ja tantsustiil, milles on ühendunud Ladina-Ameerika tantsukultuuri parimad küljed: põnev tants, muusika ja rütm, kehatunnetus ja ülimalt tõhus work-out. Ning muidugi super emotsioon, mida bailatino treening pakub. 100% fun on garanteeritud!,” kirjeldas DanceAct Tantsustuudio asutaja Georg Kodusaar, kelle vahendusel bailatino Eestisse 2000. aastal jõudis.

Bailatino treeningud on väga vaheldusrikkad. Tänu erinevatele tantsudele nagu salsa, reggaeton, bachata, samba, merengue, cha-cha, rumba jt. ei hakka seal trennis kunagi igav. Sobivad treeningud leiab nii algaja kui ka kogemustega tantsu- ja trenniharrastaja. Georg lisab, et bailatino sobib hästi neile, kes lisaks füüsilisele koormusele tahavad, et trenn pakuks neile ka muud. Bailatino näiteks annab ka väga hea tantsuoskuse ning arvestatava  läbilõike ladina-ameerika tantsudest.
Bailatino treeningstiili kuraatori, Elisabeth Kodusaare sõnul parandab regulaarne ja korrapärane bailatinoga tegelemine figuuri ning annab hea füüsilise koormuse, kuna tegemist on efektiivse rasvapõletustrenniga. Isegi nendel, kes harrastavad bailatinot vaid kuni paar korda nädalas, paraneb enesetunne juba sellepärast, et ainevahetus hakkab tänu liikumisele paremini tööle.

Bailatino annab ka parema koordinatsiooni ja graatsilisuse. Seetõttu on ta väga hea vaheldus neile, kes harrastavad muidu mõnda jõulisemat ala. “Eriti hästi mõjub bailatino treening talje, tuhara ja reie piirkonna lihasgruppidele, kuna nendele piirkondadele langeb selles trennis kõige suurem koormus”, kinnitab Elisabeth.
Hiljuti bailatino treeningut testimas käinud ajakiri Cosmopolitan vahendab: “DanceAct’i bailatino tundi viisid läbi särtsakad ja professionaalsed treenerid. Selle trenni juures ei ole vaja karta, et tekiks rutiin või hakkaks igav – iga tund on ainulaadne kogemus. Cosmo tiim sai selgeks kahe tantsu põhisammud – merengue ja samba. Alguses keerulisena tundunud tantsukombinatsioonid said tänu õpetajate tähelepanelikule juhtimisele tõepoolest selgeks. DanceActi stuudio teeb eriliseks seletamatu tantsukooliõhustik, mida tajud juba DanceActi sisse astudes. Mõnusalt hubastes ruumides on loodud kõik tingimused oma tantsuoskuse ja füüsise arendamiseks.”

Alates oktoobrist jõuab tänu Eesti edumeelseimate tantsustuudiote DanceAct ja Tallinna Tantsuakadeemia koostööle populaarne bailatino treeningstiil laiema publiku ette. Tallinna Tantsuakadeemia kunstilise juhi Märt Agu sõnul on DanceAct’i kureeritav bailatino tantsustiil tänu erakordselt professionaalsetele treeningutele ja karismaatilistele treeneritele endale Eestis aastate jooksul palju fänne kogunud.

“Tänu kahe tipptasemel Eesti stuudio koostööle on seda populaarset latino-stiili võimalik alates oktoobrist kõigil harrastada lisaks DanceAct Tantsustuudiole ka Tallinna Tantsuakadeemia katuse all,” märkis Agu.

Uue bailatino treeningrühma treeningud toimuvad Tallinna Tantsuakadeemia saalis Solarise keskuses igal teisipäeval 20.00 ning neljapäeval 20.30.

Treeningutesse saab registreeruda www.danceact.ee või www.bailatino.ee

Tule vaata meid ka Facebookis!

http://www.facebook.com/DanceActTantsustuudio

 

[gallery ids="1963179,1963186,1963195,1963201,1963209,1963216,1963223,1963229,1963235,1963241,1963247,1963253"]