Reklaam sulgub sekundi pärast

DETOX SUPERTOIDUD: segu puhastab organismi ja aitab kaasa kaalu langetamisele

Detox supertoitude sisu puhastab organismi ja aitab kaasa kaalu langetamisele. Detox toodete sisu koosneb mitmetest taimedest, sisaldades külluslikult: valke, kaltsiumit, kaaliumit, magneesiumit, rauda, vaske, tsinki, fosforit, mangaani, seleeni ja lisaks vitamiine:  A, B1, B2, B6, B12, C, E, K.

Toetab maksa puhastumist

Klorella sisaldab rohkem klorofülli grammi kohta kui ükski teine taim siin planeedil – 3–5% kuivmassist, mis toetab maksa optimaalset tööd ja selle puhastumist. Teadlased on leidnud, et see oluline taimeühend suudab organismis siduda toksiine ja jääkaineid ning takistada nende imendumist.

Aitab kaalu langetada

Detox lisab sinu smuutile tavatoiduga võrreldes 10–100 korda toitainerikkamaid supertoite, mis aitavad eemale peletada erinevad isud, loovad täiskõhutunde pikemaks perioodiks ning laevad keha kõige vajalikuga vitamiinidest mineraalideni! Teisisõnu – sa sööd vähem, aga kvaliteetsemalt, laadides oma keha toitainetega, mida on päriselt vaja, mitte tühjade kaloritega.

Annab lihastele jõudu

50–60% spirulina, klorella, nisuorase ja ordaorase kuivkaalust on valk, mis sisaldab üheksat peamist aminohapet. Lisaks peetakse spirulinat üheks maailma toitainerikkamaks toiduaineks, mida kasutatakse ka ravimina. 

Vähendab väsimust ja kurnatust

Nisuoras on rikkalik mineraalide allikas, mis sisaldab 90 erinevat mineraali ja ka rauda, millel on oluline roll energia tootmisel ning hapniku kudedesse viimisel. Nii aitab raud vähendada väsimust ja kurnatust.

Parandab seedimist

Valgu- ja kiudainerikas odraoras soodustab seedimist. Lisaks aitavad erinevad vitamiinid ja mineraalid kaasa selliste toitainete omastamisele nagu tsink, raud ja A-, B2- ja C-vitamiin. 

www.smuutid.ee

Ilmunud ajakirjas Buduaar