Reklaam sulgub sekundi pärast

Diana Arno paneb Buduaari Turul müüki Miss Estonia kleidi!

Juba sellel reedel ja laupäeval, 11.-12. märtsil toimub Rocca al Mare kaubanduskeskuses kõigi aegade suurim Buduaari Turg, mis sel aastal kõikidele külastajatele tasuta. Oma vähekasutatud riideid ja muud müüb staaride seas ka Miss Estonia 2009 Diana Arno (27). Hetkel omandab kaunitar oma kolmandat kõrgharidust, milleks on moedisain.

 

Juba sellel reedel ja laupäeval, 11.-12. märtsil toimub Rocca al Mare kaubanduskeskuses kõigi aegade suurim Buduaari Turg, mis on sel aastal kõikidele külastajatele tasuta. Oma vähekasutatud riideid ja muud müüb staaride seas ka Miss Estonia 2009 Diana Arno (27). Hetkel omandab kaunitar juba kolmandat kõrgharidust, milleks on moedisain.

Diana räägib, et koristab oma kappi mittevajalikust päris tihti ning annab šokeerivad rõivaesemed kellelegi ära! "Aga ma ikkagi leidsin mõned kleidid, kingad, vööd ja muud põnevat, mida Buduaari Turul ära loodan müüa. Ma müün ka mõned kokteilikleidid ja kingad, mida kandsin Miss Universumil ja ka selle musta kleidi, mis mul Miss Estonial seljas oli," lisab ta. Kaunitari kaupade hinnad algavad 10 eurost!

 

Tule Buduaari Turule ostma ja müüma! Vaata rohkem infot SIIT!

Tene Sommer

 

 

[gallery ids="1943833,1943900,1943907"]