Reklaam sulgub sekundi pärast

Diana Klas on vanakraamifänn

Läinud nädalavahetusel Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud Buduaari turu külastajate hulgas oli ka näitleja ja laulja Diana Klas koos oma tütre Annaga. Dianale on lapsepõlvest peale meeldinud igasugused vanakraamiturud ja laadad, kus sai koos isaga käidud. 

Lisaks tuli Diana Klas autogramme jagama raamatule „Rahatuulutaja“, mis mõnusal ja humoorikal toonil avab mitmeid seniseid varjul olnud lehekülgi nii Klaside perekonnaloost kui ka Eesti kultuurielust. Autoriks Kerttu Rakke, kes raamatuid ka ise kohapeal müüs. Raamatut koos autogrammiga said turulised endale soetada 2 euroga.

 

Läinud nädalavahetusel Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud Buduaari turu külastajate hulgas oli ka näitleja ja laulja Diana Klas koos oma tütre Annaga. Dianale on lapsepõlvest peale meeldinud igasugused vanakraamiturud ja laadad, kus sai koos isaga käidud. 

Lisaks tuli Diana Klas autogramme jagama raamatule „Rahatuulutaja“, mis mõnusal ja humoorikal toonil avab mitmeid seniseid varjul olnud lehekülgi nii Klaside perekonnaloost kui ka Eesti kultuurielust. Autoriks Kerttu Rakke, kes raamatuid ka ise kohapeal müüs. Raamatut koos autogrammiga said turulised endale soetada 2 euroga.

Aga tahes-tahtmata jäid turul silma ka igasugused muud huvitavad vidinad ning Diana koos tütrega soetasid erinevaid 1euroseid ehteid, ka saadi Liilit Kirsi kingade omanikuks 5 euro eest. Ostmata ei saanud jätta ka soodsaid Jennifer Lopezi päikeseprille, jällegi 5 euro eest.

"Väga tore, et korraldatakse sellist lahedat turgu, kust saab osta erinevaid soodsaid uusi ja kasutatud asju," räägib Diana Klas, "eriti praegusel ajal, kus inimestel pole väga palju üleliigset raha, ja miks mitte omada mõnda huvitavat staari eset, mida turul laias valikus leida võis."

Veel meeldivad Diana Klasile eesti käsitöövidinad, mida turul mitmes kohas müüdi.

Diana Klasi tütrel Annal oli hea meel selle üle, et turul kauples modelliagentuuri juht Victoria Kass. Kuna Anna suureks sooviks on modelliks saada, oli suur rõõm ostlemise kõrvalt Victorialt ka harivaid nõuandeid modellimaailma kohta saada.

 

 

Sandra Davõdov