Reklaam sulgub sekundi pärast

DONALD TRUMP põhjustas eestlannale korraliku ebameeldivuse

Tuntud Eesti muusiku Karl Madise ettevõtjast tütar Carola Madis (30) pidi hiljuti kokku puutuma üsnagi ebameeldiva kogemusega ning antud loos on üheks põhitegelaseks ei keegi muu kui USA president Donaldt Trump ise. Carola tõdeb, et Trumpi tõttu lendasid tema plaanid kodumaale sõna otseses mõttes vastu taevast.

Tuntud Eesti muusiku Karl Madise ettevõtjast tütar Carola Madis (30) pidi hiljuti kokku puutuma üsnagi ebameeldiva kogemusega ning antud loos on üheks põhitegelaseks ei keegi muu kui USA president Donaldt Trump ise. Carola tõdeb, et Trumpi tõttu lendasid tema plaanid kodumaale sõita sõna otseses mõttes vastu taevast.

Carola kinnitas Buduaarile, et ta oli parasjagu tagasiteel Eestisse, kui Bahama-Miami liinil tekkis tõrge, mille põhjustajaks oli Donald Trump. Lennuk ei saanud plaanipäraselt maanduda, sest ootamatult selgus, et Miami lennujaamas viibis tol hetkel president Trump ning üksnes sellepärast pidi lennuk leidma uue koha maandumiseks.

See omakorda tähendas, et lennuk jõudis Miamisse hiljem ja Carola jäi järgmisest lennust maha, mis pidi ta Euroopasse tooma. 

Kokkuvõttes jõudis Carola Eestisse plaanitust viis päeva hiljem ja seda lihtsalt sellepärast, et Donalt Trump oli lennujaamas, kus lennuk koos Carolaga esialgselt maanduma oleks pidanud.