Reklaam sulgub sekundi pärast

Eesti kauneim mees Villu Loonde paljastas oma ilu saladuse

Ilus mees Villu Loonde (28), kes valiti hiljuti Mister Europe Euronations konkursil Euroopa kolmandaks ilusaimaks meheks, pole oma ilu kunagi iseenesest mõistetavalt võtnud. Buduaar rääkis Villuga ja uuris, kuidas mees end vormis hoiab, milliseid iluprotseduure ta kasutab, mida ta sööb ja loomulikult tundsime huvi ka selle vastu, millised naised Villule meeldivad.

Ilus mees Villu Loonde (28), kes valiti hiljuti Mister Europe Euronations konkursil Euroopa kolmandaks ilusaimaks meheks, pole oma ilu kunagi iseenesest mõistetavalt võtnud. Buduaar rääkis Villuga ja uuris, kuidas mees end vormis hoiab, milliseid iluprotseduure ta kasutab, mida ta sööb ja loomulikult tundsime huvi ka selle vastu, millised naised Villule meeldivad.

Villu alustas oma misterikarjääri aastal 2004, kui ta valiti Eesti Suvemeheks. 2005. aastal oli ta Manhunt Estonia 2005 võistlusel kolmas, aastal 2006 tuli Villu Mister Estonia võitjaks. Selle aasta 18. mail valiti Villu Itaalias San Remos toimunud Mister Europe Euronations võistlusel Euroopa kolmandaks ilusaimaks meheks.

Alustame välimusest – mida Villu teeb ja sööb, et ilus olla? “Sügisel ja talvel käin peamiselt jõusaalis, kus tõstan raskuseid ja töötlen poksikotti – olen erinevate võitluskunstide vabaharrastaja ning samuti on see hea pingemaandaja. Aeg-ajalt käin ujumas, sõidan jalgrattaga ja varsti alustan taas jooksmisega. Eelmisel aastal läbisin esmakordselt sügisjooksul maratoni ja lõpetades tundsin, et kaks nädalat jäi natuke väheseks ettevalmistuseks. Väike mõte on uuesti minna. Eks näis,” tunnistab Villu, et suure tõenäosusega võib teda ka sel aastal maratoni jooksmas näha. 

Kuid see pole veel kõik – Villu tegeleb aktiivselt ka võimlemisega. “Stabiilselt vormis olla aitab mul kindlasti hommikuvõimlemine - venitused ja kätekõverdused, mis mulle sõjaväest saadik külge on jäänud. See äratab keha mõnusalt üles ja paneb vere liikuma,” kiidab Villu võimlemise kasulikku mõju. 

Mis aga söömisesse puutub, siis Villu menüü sobib ideaalselt ka igale naisele. “Toitumise osas ma väga valiv ei ole, pisut ikka jälgin tervislikke trende. Näiteks joon ma Forever Living Aloe Vera mahla ja valin söögiks pigem kala. Viimasel ajal olen hakanud ka hautatud köögivilju isuga sööma. Pärast trenni kasutan booost oxygeni – see on pakendatud hapnik. Hingan seda ka kodus, et verd hapnikuga rikastada,” räägib Villu.

Nii nagu naistele meeldib oma välimuse eest hoolitseda, meeldib ka Villule oma keha eest hoolt kanda. “Korras ja puhtas kodus on parem olla kui korrast ära ja mustas kodus, kas pole? Sama võiks öelda ka välimuse kohta. Mina olen aru saanud, et naised hoolitsevad enda eest, et olla ilusad nii teiste kui ka iseenda jaoks. Olen märganud, et nende enesetunne muutub kohe paremaks, kui nad on end üles löönud või mõne ilusa kleidi selga pannud. Muidugi on uued kingad need, mis naise alati särama panevad. See sära ja hea enesetunne muudab naise ka minu jaoks veelgi atraktiivsemaks ja võluvamaks, tunnistab Villu, et kaunid rõivad kauni naise seljas on ka tema suureks nõrkuseks. 

Villu, kes oma välimuse eest igapäevaselt hoolitseb, teiste Eesti meeste välimusele aga hinnangut anda ei oska. “Jah tõesti,  mehi ma üldiselt sellise pilguga hinnata ei oska, aga enda kohta võin öelda küll, et nii nagu ma hoian oma kodu korras, proovin ma ka ennast korras hoida. Ma tunnen end hästi kandes rõivaid, mis mulle meeldivad. Näiteks Tulika tänaval on üks outlet pood, mis pakub head valikut minu vabaaja maitsele,” ütleb Villu.

Milliseid iluprotseduure võiks Villu arvates kasutada üks endast lugupidav mees? “Endast lugupidav mees peaks ennekõike hoolitsema hoopis oma perekonna eest ja olema härrasmees oma kaaslase kõrval. Mehe puhul ei olegi vaja erilisi iluprotseduure, need on ennekõike ikkagi naiste pärusmaa. Meestel on üldiselt lihtne – tuleb pesus ära käia, habe ajada ning siis kannatlikult naist ootama jääda ja kui kaasat pole, siis saab üldse varem uksest välja,” naerab Villu, kes ise on vaba ja vallaline, särasilmil. 

Aga kui see saladus pole, siis millised on Villu iluprotseduurid? Mina pean enda nii-öelda peamiseks iluprotseduuriks ikkagi trenni ja elementaarset hügieeni ja vahel käin ka solaariumis. Minu jaoks on oluline pidev eneseareng, võidukad projektid, positiivne meelelaad, sõbrad, hästi veedetud aeg ja hea enesetunne ning rohkemaid protseduure polegi vaja.

Räägime nüüd naistest! Millised naised Villule meeldivad? “Antud hetkel ei ole ma suhtes, aga mulle meeldivad sportlikud ja intelligentsed naised, kellel on eesmärgid ja pereväärtused. Leian, et mehe ja naise vahel peab olema nii-öelda füüsiline keemia, mõistmine ning tahe panustada teineteise heaolusse ja paremasse tulevikku. Üldiselt mulle meeldib stabiilsus, see annab kindlustunde tuleviku suhtes. Samas olulisel kohal on ka kirg ning vürtsikus, selleta oleks suhe mõnes mõttes tühi. Vaja on ka spontaansust loomaks uusi ja põnevaid mälestusi, elus tuleb teha asju, mis loovad emotsioone ja on mäletamist väärt. Elu on elamiseks, mitte kõrvalt vaatamiseks. Vallalise elu on vägagi spontaanne, aga õige naine minu kõrval mõjuks mulle kui kütusena, mis paneb mind käima ja avaldab minu tõelise potensiaali,” tunnistab Villu, et kui ta leiaks selle õige, siis saaks temast tõenäoliselt veelgi parem mees.

Vaata allpool ka pilte! 

Karin Karu

 

[gallery ids="1996154,1996163,1996170,1996179,1996188,1996198,1996208,1996217,1996226,1996234"]