Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI MEES: SAIME KINNITUST, ET Eesti naise hind on 2000 eurot

Vaatasin Lusti saadet ja tuli tahtmine teile, naistele, kirjutada. Ausalt öeldes olen ma jahmunud ja pettunud Eesti naistes. Nii, nagu teie üldistate Eesti mehi, on loodetavasti okei, kui ka meie teid üldistame. Päris kehv tunne, on ju!

Olen õnnelik, et endal on Vene naine. Tegelikult on pooltel mu sõpradel Vene naised. Ma olen seda ammu märganud, et Eesti naised on golddigger'id ja eks ma tunnen ka mõnda nendest, kes Zandiga vallatlemas on käinud. Ma arvasin varem, et neid naisi on 4-5, mitte 40-50. See kõik, mis on välja tulnud viimase kuu aja jooksul, on ikka mitu punkti allapoole seda piiri, kus mul kaob naise vastu lugupidamine. Magada rikka vanuriga, sest sul on rahaliselt raske? See on nii madal kui üldse saab olla, sest igaüks teab, et seal ei ole tunnete ja kirega mingit pistmist. Puhas kalkulatsioon ja omakasu, mis on naiste puhul palju ebaseksikam kui kallis Victoria's Secreti pesu. Mis peab sellise naise peas toimuma, kes sellise valiku teeb? Noor ja rumal, aga hellõu, noor ja rumal just ei peaks olema veel nii rikutud. Oleme sõpradega rääkinud nendest naistest, kes Zandiga voodisse on pugenud ja keda Zand ka niisama on sponssinud, sest osad nendest naistest on ka ise seda rääkinud ja uhked olnud selle üle ning Eesti mehi seejuures halvustanud. Võib isegi öelda, et üks endine pruut jättis mind maha Zandi-suguse mehe pärast. Tegelikult on selliste naiste osakaal ikka ebareaalselt suur Tallinnas. Iga kolmas alla 30-aastane ilus mimm, kellel on Vuittoni käekott, on selle endale imenud. Masendav. Alandav. Ja kõige rohkem ajab mind närvi, et just need harakad on need, kes räägivad, et Eesti mehed pole piisavalt head! Uskumatu! Ise ka aru saate, et olete mitte ainult oma kehad maha müünud, vaid hinge alatiseks ära määrinud. Teie latt ei ole mitte üles läinud, nagu te ise arvate, vaid on väärastunud. Milline normaalne mees tahab sellist naist endale, et peret luua ja lapsi saada? Ma ei kujuta ette, kui mark on Laura Kõrgemäe või mõne teise sellise megatibi järgimsel mehel oma sõpradele silma vaadata ja öelda, et see on nüüd minu naine. Peab ikka väga armunud olema, et Zandi-pruute endale naiseks tahta.

Kuigi räägitakse, et Vene naised on asjade peal väljas, siis minu isiklikud kogemused räägivad midagi muud. Jah, Vene naistele on oluline, et mehel oleks raha, sest siis on kergem meest armastada ja on vähem probleeme suhtes, aga nad ei hakkaks kunagi magama mehega ainult raha pärast. 

Tänapäeva keskmine Eesti tibi erinevalt Vene naistest ei oska ju kodutöödki teha, lapsi ka ei soovi, tahab lihtsalt shopata ja pildistada iseennast. Elu tiiirleb asjade ümber. Eriti nendel, kes sealt RAM-koolist tulevad. Kellele sellist naist vaja on? Ja ise nad räägivad, et pole normaalseid mehi.  

Ma ei ole pururikas, ajan oma rida ja saan elus hakkama. Maksan oma naise asju kinni, nii palju kui võimalik on, ja naine teab, et on nii paremaid kui halvemaid aegu ja kui on raske olnud rahaliselt, siis oleme koos sõna otseses tähenduses leivakoorikuid söönud. Aga kõik läheb mööda. Ka rasked ajad ja peale seda on suhe veel tugevam. Aga kui sa ei ole kellegagi koos olnud heas ja halvas ja oled olnud tundetu sponssitibi, siis on ikka väga raske normaalseks naiseks saada. Dead end! Need konkreetsed Eesti naised, kes siin Zandi-suguste ülalpeetavad on, eks need nimed on enam-vähem ka teada, sest attitude on kaugelt näha. Peakski need nimed kokku korjama ja Eesti mehi nende eest hoiatama, sest nii musta mineviku ja madala enesehinnanguga naine ei peakski Eestis enam kunagi ringlusesse tulema. Teie, kes te pole sellised, peaksite ka oma maine päästmiseks kaasa aitama, sest kui näiteks selle missi nimi välja ei tule, kes Lusti saates oma vallatustest ja pättustest rääkis, siis on iga Eesti missi maine määritud. Oli see Kristina Heinmets või Kristina Karjalainen või hoopis Madli Vilsar? Aga võibolla hoopis keegi muu? Mis puudutab Eesti mehi, siis meile jagub õnneks siin veel Vene naisi ja anname heameelega kõik need kõrgema klassi 200eurosed eskordid välismaa meestele.

 

Buduaarile Mr. X