Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI MEES VIIS ellu oma suure unistuse ning õppis nullist laulma nagu Tanel Padar

Kristo Erala on Rakverest pärit mees, kes mõnda aega tagasi viis ellu oma suure unistuse. Nimelt on ta ligi 20 aastat olnud Tanel Padari fänn ning tahes-tahtmata tekib inimestel teinekord tahtmine olla natuke oma iidoli moodi. Selleks pidi Kristo ära ootama oma 40. juubeli ning korraldama stiilipeo, kus külalised said ennast muusikuteks teha ja tema ise Padariks kehastus. 

Kristo sõnul oli Padariks kehastumine suur saladus ning sellest teadis vaid paar külalist. Ka kogu harjutamine käis salaja. "8 kuud tagasi hakkasin nullist laulmist õppima eraõpetaja Merle Pärle käe all ja umbes poole pealt liitus meiega minu fantastiline laulupartner Kristin Ilm. Käisin selleks pea iga nädal Rakverest Võrru harjutamas, sest õpetaja elab Võrus."

Ta tunnistas, et täiesti nullist laulma õppimine ei olnud just kõige lihtsam. "Eks ikka oli raske. Minu lauluõpetaja ütles, et ma ei saanud esimeses tunnis mitte ühelegi noodile pihta."

Kuna aga Kristo näol on tegu inimesega, kes midagi ette võttes teeb seda hingega ja üritab sellest ka maksimumi võtta, ei andnud ta alla ning viis Padariks kehastumise eduka lõpuni. "Me laulsime kokku 5 lugu, pluss 2 lisalugu. Väike kontsert ikka." 

Ta lisas, et aastate jooksul on tal veel teisigi hobisid olnud, kus ta eesmärgile keskendudes on oma unistuse ellu viinud: "Näiteks kaks aastat tagasi tulin pokkeris Eesti meistriks kõige väärtuslikumal turniiril. Kui umbes 67 aastat tagasi pokkeriga alustasin, oli eesmärgiks Eesti meistriks tulla. Eks neid hobisid ole veel aastate jooksul tekkinud, milles olen edukas olnud."

Vaata, kuidas Kristol õnnestus Padarit järele teha allpool olevast videost: