Reklaam sulgub sekundi pärast

Eesti mood Buduaari turul!

Juba sel nädalavahetusel leiab aset kõikide šoppajate lemmikpidu - Buduaari turg LIVE. Lisaks kümnetele Eesti staaridele on kohal ka kodumaine moeparemik. Seekord võite turult  leida palju mitmekülgseid disainerid, kelle kaunist loomingut ei ole lihtsalt võimalik endale soetamata jätta. Valikut leidub igale maitsele! 

Juba sel nädalavahetusel leiab aset kõikide šoppajate lemmikpidu - Buduaari turg LIVE. Lisaks kümnetele Eesti staaridele on kohal ka kodumaine moeparemik. Seekord võite turult leida palju mitmekülgseid disainerid, kelle kaunist loomingut ei ole lihtsalt võimalik endale soetamata jätta. Valikut leidub igale maitsele!

Kohal on Eesti moemaailma üks unikaalseima käekirjaga disainer Kirill Safonov, kaunite kleitide kuningannad Donna Nordica ja Natali Õnnis, naiselik Natali Laudeer ning särtsakas Diana Kurves. Elegantsetest poolvääriskividest ja looduslikest pärlitest käsitööna valminud kauneid ehteid on müümas ehtedisainer Kristi Liiva. Oma koha seab sisse ka uhiuus rõivabränd CUBE, millest õhkub enesekindlust ja eripära. Noore disaineri Tim Bluzi loomingust võite leida igapäevarõivaid pidulikus võtmes, mille muudavad unikaalseks erinevaid emotsioone näitavad detailid. Nooruslikku, seksikat ja klassikalist stiilide fusiooni pakub naisterõivastebränd Two Sis. Oma kirevate tegelaskujudega ootab teid ka Rauno Märksi loodud Mumm Mõmm - brändi valikust võib leida palju põnevat nii lastele kui täiskasvanuile. Loomulikult rõõmustab kõiki pisikesi fashionista'sid ka ainulaadne Mimi disain

Laupäeval kell 12 on teil võimalik osa saada Donna Nordica moeshowst, milles tulevad esitlusele tema uue kollektsiooni kaunid rõivad. Kell 13 toimub Garderoobi moeshow. Õhus on palju naiselikkust.

Kõik moehuvilised on kohal, ole sina ka! 

[gallery ids="2081738,2081744,2081749,2081755,2081777,2081783,2082010,2084123"]