Reklaam sulgub sekundi pärast

EKSMISS LAURA KÕRGEMÄE sattus inetusse seksteenuste skandaali

Eksmiss Laura Kõrgemäe rääkis esmaspäevases "Kuuuurijas" inetust seigast, mis talle osaks sai. Nimelt hakkas Laurale ühel hetkel postkasti tulema kirju tundmatutelt meestelt, kes raha eest temaga aega veeta soovisid - asja lähemalt uurides selgus, et Laura näoga müüakse internetiportaalis seksteenuseid. 

Laura tuttavad, kes naise fotot Voodi.ee portaalis seksteenuste pakkumise juures nägid, tundsid muret, et kas naise elu on tõesti nüüd nii nukras seisus, et ta on hakanud ennast müüma. "Minu jaoks oli asi tõsine, see oli šokeeriv. Mul on kodus alaealine laps, mul tekkis tohutu paanika. Helistasin politseisse ja mul soovitati avaldus kirjutada, et nad saaksid kriminaalmenetluse alustada. Aga kui ma selle avalduse kirjutasin, siis nad ei näinud selles kriminaalasja koosseisu, sest kasutatud oli ainult minu pilti, aga mitte minu nime ega asukohta,"ütleb Laura.

Laura lasi asja ise uurida. Tema sõbranna, kes oskab vene keelt, helistas kuulutuse juures olevale numbrile ja vastu võttis vene keelt kõnelev naine Ukrainast. "Ta ütles, et pesitseb Tartus ja et pildid kuuluvad 100%-liselt temale. Lõpuks see naine ütles, et tema seda kuulutust üles ei pannud ja et seda tegi hoopis keegi teine,"kirjeldab Laura telefonivestlust.

Laura on avalikkuse eest juba mõnda aega eemal olnud - 2018. aasta kupeldamisskandaal tõi talle kaasa soovimatu tähelepanu ja nüüd ütleb naine, et enam ta ennast ei peida. Laura lisab veel, et kui aeg on käes, siis räägib ta ka kupeldamisskandaaliga seoses loo otsast lõpuni ära.