Reklaam sulgub sekundi pärast

ELINA BORN JA Jüri Pootsmann otsustasid hääled ühte kappi panna

Elina Born ja Jüri Pootsmann külastasid täna hommikul raadio Sky Plus hommikuprogrammi. Lauljad rääkisid lähemalt ühisest koostööst ning paljastasid, kust tuli üldse mõte hakata koos musitseerima. Samuti avaldas Elina, mis tunne on nüüdsest kuuluda Universali perekonda. 

"Otsus koostööd tegema hakata sündis sellest, et Elina liitus Universaliga ja mõtlesime, et oleks väga tore jõud ühendada just sellise suvesingli jaoks," sõnas Jüri intervjuus. "Ja kuna mina eelnevalt olen valdavalt inglise keeles laulnud, siis nüüd seda uut lehekülge keerates ja kuna olime juba ammu koos lugu teha tahtnud, siis tundus õige aeg olevat," lisas Elina. 

Mõlemad kinnitavad, et kuna nad on ka väga head sõbrad, siis oli see ühtlasi ka loomulik asjade käik. "Me oleme üksteise vastu väga ausad. Kuna oleme ka sõbrad, siis julgeme teineteise suhtes ausad olla. Ja töö mõttes ka, et kui me stuudios oleme, siis mingisuguseid järeleandmisi teha, et see on ka nagu selline asi, mis peaks olema, kui on ühine koostöö," avaldas Elina. Ka Jüri kinnitas, et nad on üksteise vastu ausad ja ausus on sõpruse juures väga oluline.

"See vähene aeg, mis ma Universaliga koos olen olnud, ma olen aru saanud, et nad on nagu selline perekond. Nad võtsid mind avasüli vastu, on väga toetavad ja on 24/7 sinu juures ning on kättesaadavad," lausus Elina selle kohta, mis tunne on nüüdsest Universali tiiva alla kuuluda. 

Vaata täispikka intervjuud siit