Reklaam sulgub sekundi pärast

Elina: raseda spaanaudingud

Kõik me teame ütlust: kui naine tunneb ennast seesmiselt kaunina, siis seda märgatakse ja beebiootel naisel on kindlasti olemas see mingi sära, mis paneb paljusid neile järele vaatama.
Kindlasti on igal last ootaval naisel tärganud soov olla kaunis ja hoolitsetud ka sellel ajal. Raseduse aeg on iga naise jaoks imeline aeg ja mõni saab seda kogeda vaid korra elus. Miks mitte kasutada siis seda aega tõeliselt armsalt ja hoolitseda nii enda hinge kui välise ilu eest.
Rasedal naisel on kindlasti omad soovid, mida vaid rase naine endas tunneb ja teab.

Tänu Buduaarile sai minule osaks üks tore ja lõõgastav hommikupoolik Viimsi Tervis Spas. Olin juba kaua mõelnud enne sünnitust ette võtta mõni mõnus protseduur või nautida tervet päeva spaas just minule mõeldud hoolitsustega.

Kõik me teame ütlust: kui naine tunneb ennast seesmiselt kaunina, siis seda märgatakse ja beebiootel naisel on kindlasti olemas see mingi sära, mis paneb paljusid neile järele vaatama.

Kindlasti on igal last ootaval naisel tärganud soov olla kaunis ja hoolitsetud ka sellel ajal. Raseduse aeg on iga naise jaoks imeline aeg ja mõni saab seda kogeda vaid korra elus. Miks mitte kasutada siis seda aega tõeliselt armsalt ja hoolitseda nii enda hinge kui välise ilu eest.
Rasedal naisel on kindlasti omad soovid, mida vaid rase naine endas tunneb ja teab.
Viimastel nädalatel on minugi peas keerelnud paljud asjad. Kas peaksin veel minema kuhugi ennast arendavasse ringi või võtma ette sammud näiteks jooga või reiki tundi, mis kindlasti on enne sünnitust hingele ja kehale hea lõõgastus. Spaad olen oma raseduse ajal külastanud 2 korda ja tõdenud, et beebiootuse ajal on just spaa mõnud ja atmosfäär eriliselt tuntavad, sest inimesed pööravad sulle rohkem tähelepanu ja iga naine naudib oma keha poputamist. Koduseid spaaõhtuid olen endale lubanud aegajalt ikka, aga olla mõnusas atmosfääris ja kodust eemal on ikka midagi eriti nauditavat. Kui seda saab teha koos pere ja kallimaga, siis minu arvates see on just see, mida rase naine vajab.
Tänu Buduaarile sai minule osaks üks tore ja lõõgastav hommikupoolik Viimsi Tervise spaas. Olin juba kaua mõelnud enne sünnitust ette võtta mõni mõnus protseduur või nautida tervet päeva spaas just minule mõeldud hoolitsustega.
Minu päev algas sellega, et kohtusin spaa juhatajaga, kes tutvustas mulle tervisekeskust. Eriti sümpaatne minu jaoks oli see, et inimesi nende hädades aitavad meditsiinilise haridusega oma valdkonna spetsialistid, mis kindlasti on omalaadne spaakontseptsioon Eestis. Kuigi taolist lähenemist olen näinud veel ka Pühajärve puhkekeskuses.

Sain tutvuda nii iluosakonna poolega kui ka siis ujula osaga, kus tehakse mõnusat rasedate võimlemist.
Minu protseduuride valik sõltus paljuski sellest, mis just rasedale naisele oleks sobilik ja kindlasti nahka toitev, kuna nahk vajab erilist niisutust sellel ajal.
Esimeseks protseduuriks oli niisutav mangovaha kehahooldus...kõlab magusalt ja mõnusalt..:)
Kõigepealt kooriti minu keha erilise koorijaga, mis valmistas naha ette mangovaha maskiks. Tundsin ennast väga mõnusasti, nahk oli pehme ja ootasin huviga, kuidas mask minu keha hellitama hakkab. Niisutav mangovaha kujutas endast sooja hästi mõnusat vahataolist maski, mis  valati üle minu keha ja seejärel mähiti mind kilesse, kuhu jäin lõõgastuma järgnevaks 20 min. Hoiatasin ka kosmeetikut, et võin natuke tukastada:)) Pärast maski pesin dušši all keha puhtaks ja järgnes lõõgastav keha niisutav järelhooldus.
Pean tunnistama, et peale protseduuri tundsin, et olin mitu kilo kergem ja nahk oli siidiselt pehme. Kuna ma olen väga kuiva nahaga, siis mõneti oli nahk siiski kuivavõitu ka pärast kreemitamist, aga üldiselt oli hooldus mõnus ja lõõgastav.Tean, kui raske on beebiootel naisel lamada selili ühes asendis. Selle hoolduse eelis oligi just see, et sain ennast 2 korda pesemiseks püsti ajada ja seega polnud kehale koormus suur.
Järgmiseks hoolduseks olid parafiinikindad, mis vist väga paljudele tuttav just talvisel külmal perioodil. Sain mugavalt kogu hoolduse vältel puhkeruumis lamada…

Viimaseks, mis minuga ette võeti, oli jalamassaaž. Siinkohal kindlasti on palju skeptikuid,  kes imestavad, et jalamassaaž ja rasedale? See ei kõla küll hästi. Eks see on tingitud sellest, et massaaži tehes peab massöör olema tõesti teadlik, mida ta teeb, kuna jalatald on täis kõiksugu punkte, mida puudutada ei tohiks. Mina aga võin väita, et kui massöör on suurte kogemustega, siis kindlasti pole ohtu karta miskit. Minu jaoks oligi just jalamassaaž kogu päeva üks kõige nauditavamaid kogemusi.
Massaažile minnes olid minugi jalad pisut turses, aga peale seda läksid saapad jalga, nagu oleks kaotanud 2 suurusnumbrit. Massööri enda lähenemine minule oli ka vabastav ja tundsin ennast tõeliselt lõdvestatuna.
Mis eriti sümpaatse mulje jättis, oli kogu spaa õhkkond ja väga meeldiv ja sõbralik teenindajaskond.

Kui vähegi võimalik, tasub igal rasedal endale mõnus spaapäev lubada. Meie päevad kipuvad tihti olema kiired ja rutiinsed, seega just üks lõõgastav päev rasedale naisele on see, mis toob ellu sära ja see ilu ei jää kindlasti märkamata ka meie kaasadele.
Saime ka spaa juhatajaga arutatud teemal, kas oleks  tore korraldada just beebiootel naistele mõnusaid  day-spaa päevi, mis kindlasti tooks ka rasedad naised kodust välja.
Ilmad on ka viimasel ajal olnud jahedad ja polegi minul õnnestunud väga külmade ilmadega oma rutiinseid jalutuskäike ette võtta, seega olen aina rohkem hakanud uurima kirjandust, mis räägib sünnitusest ja üldiselt keha seisundist. Ka mina ootan juba meie poja sündi ja püüan palju, palju aega endale pühendada.


Päikest
Elina