Reklaam sulgub sekundi pärast

Elustiiliblogija Anna Elisabeth toob Buduaari LIVE turule väärt moekraami

Juba varsti leiab aset järjekordne Buduaari turg, mis toimub 14.-15. märtsil Saku Suurhallis. Kohale on tulemas palju staare, kelle müügile pandud asjade hulgast  võib leida palju ägedat! Ilu-, moe- ja elustiiliblogija Anna Elisabeth rääkis meile, mida ta turule kaasa võtta plaanib. 

Juba varsti leiab aset järjekordne Buduaari turg, mis toimub 14.-15. märtsil Saku Suurhallis. Kohale on tulemas palju staare, kelle müügile pandud asjade hulgast võib leida palju ägedat! Ilu-, moe- ja elustiiliblogija Anna Elisabeth rääkis meile, mida ta turule kaasa võtta plaanib. 

Anna Elisabeth toob Buduaari turule kaasa palju erinevaid asju. “Tahan vabaneda kõigest, mis näib mulle üleliigne ehk esemetest, mida ma pole viimase paari kuu jooksul kandnud. Sinna kuuluvad nii üleriided, pidulikumad esemed, jalanõud kui kindlasti ka ehted,” räägib ta. 

Samuti lubab kaunis blogija, et hinnad hoiab ta sõbralikena. “Hinnad algavad juba paarist eurost ning jäävad keskmiselt 5-10 euro kanti. Päris uutel või brändiesemetel on hinnad pisut kõrgemad.” Samuti mainib ta, et alati on ruumi ka tingimiseks, kuid usub, et nii madalate hindade puhul ei teki kellelgi selleks tahtmist. 

Anna Elisabeth tuleb turule koos kaasblogija Liina Üttiga, kes on samuti lubanud paraja posu väärt kraami müüki panna. 

....................................................................................................................................

Glamuurne ostupidu Tallinnas leiab aset 14.-15.03 Saku Suurhallis ning külalisi tervitavad paljud eraisikud, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Samuti on kohal erinevad ilu- ja moebrändid eksklusiivsete eripakkumistega. Kõige krooniks saab staariturul piiluda tuntud inimeste riidekappi ning Moeturul tutvuda Eesti moeloojate värske loominguga. Terviseturul saab varuda head ja paremat nii söögiks ja joogiks kui ilu ja tervise hoidmiseks.

Lisainfot vaata SIIT. 

 

Buduaar.ee