Reklaam sulgub sekundi pärast

ENDISED MISS ESTONIAD korraldasid spontaanse kokkusaamise. Fotod

Sellel teisipäeval ehk 31.juulil toimus Viimsi restoranis OKO pidulik sündmus. Nimelt otsustasid endised Miss Estoniad teha ühe väikese kokkusaamise ning veeta mererannas tore õhtu ja meenutada vanu aegu. 

Kohal olid Evelyn Mikomägi, Cathy Tullkvist, Eha Urbsalu, Heli Mets, Triin Tennokese ja Jana Tafenau.

"Kohtusime spontaanselt Eha initsiatiivil, kes oli just New Yorkist Eestit külastama tulnud. Veetsime Viimsi rannas fantastiliselt toreda suveõhtu ja plaanime selliseid armsaid koosviibimisi kindlasti veel teha, kus loodetavasti ka teised saatusekaaslased ning ka meie ühine missi-issi Valeri Kirss kohale tulevad," rääkis Evelyn Buduaarile mõnusa õhtu kohta lähemalt. 

"Huvitav fakt on see, et Heli Mets krooniti 30 aastat tagasi ehk siis 1988. aastal Miss Estoniaks," lisas ta. 

"See oli väga südamlik õhtu: meie naersime, tegime nalja, keegi jagas ilunippe, keegi rääkis midagi väga intiimset, me toetasime teineteist. Väga meeldivad, enesekindlad naised, kellega oli kerge suhelda. Tekkis tunne, et oleme ammused sõbrad. Aga mina veendusin veelkord, kui lahe on sulanduda südamlikku, hoolitsevasse ja sooja naiste seltskonda. See oli väga armas spontaanne kohtumine, millest võiks saadagi tore traditsioon," kommenteeris Jana Tafenau sotsiaalmeedias. 

"Kõige armsam oli see et selline tunne oli nagu oleksime juba ammused sõbrannad ja aastad nagu polekski mööda läinud," arvas Eha Urbsalu kokkusaamise kohta. 

"Oli soe, siiras kohtumine täis rõõmu ja päikest kiirgavat energiat! Tänud kõigile selle imelise õhtu eest! Loodetavasti spontaansed kohtumised jätkuvad, sest meie nö ühine nimetaja ME seob meid ja osakem seda hoida ning üheskoos nautida," lisas omalpoolt Heli Mets.