Reklaam sulgub sekundi pärast

ENNE JA PÄRAST: emotsioonid ja pildid microblading kulmude protseduurist

Microblading on Jaapanist pärit pool-püsitätoveerimise tehnika, mis on saamas järjest populaarsemaks ka Euroopas. Naised eelistavad seda eeskätt seetõttu, et peale microblading'u protseduuri on nende kulmud täiuslikult kontrastsed ja ilusad ning pole vaja kulmude värvimisega iga päev tegeleda. Uurisime Microblandingu loosi võitjalt Liisa Soerilt, kuidas ta kogu protseduuriga rahule jäi. 

Microblading on Jaapanist pärit pool-püsitätoveerimise tehnika, mis on saamas järjest populaarsemaks ka Euroopas. Naised eelistavad seda eeskätt seetõttu, et peale microblading'u protseduuri on nende kulmud täiuslikult kontrastsed ja ilusad ning pole vaja kulmude värvimisega iga päev tegeleda. Uurisime microblading'u loosi võitjalt Liisa Soerilt, kuidas ta kogu protseduuriga rahule jäi. 

1. Miks otsustasite just seda tehnikat proovida? 

Kohe, kui microblading Eestisse jõudis ja tulid välja esimesed artiklid microblading'u kohta ProBrowsi poolt, hakkas see mind väga huvitama. Olen päris kaua mõelnud püsimeigi peale, kuid ei ole julgenud seda proovida, kuna kulmutrend muutub väga kiiresti. Microblading seevastu kulub maha teatud aja vältel ning saab uuesti kulmukuju teha täpselt selliseks, nagu hetketrend või oma soov on.

2. Kuidas hooldasite oma kulme enne microblading'u avastamist? 

Käisin oma kulme keemiliselt värvimas ning vahatamas, aga seda pidi tegema iga kolme nädala tagant. Vahel muutus see tõesti natuke häirivaks ja tülikaks. Nüüd on mul kulmud terveks aastaks ilusad ja korras.

3. Kas microblading'u protseduur oli valus? 

Microblading'u protseduur ei ole valus. Kui alguses tehti mulle kulmu kontuurjooned ilma tuimestava geelita, siis oli selline tunne, nagu keegi tõmbaks veidi teravama puutüki üle kulmude, hiljem, kui tuimestavat geeli peale määriti, ei tundnud ma praktiliselt midagi. Samuti saan öelda, et Siiri Tabrit (ProBrows) peetakse 100% õigustatult üheks Eesti parimaks microblading'u tegijaks.

4. Kui palju kulus sellele protseduurile aega? 

Protseduurile kulus umbes kaks tundi, sinna sisse jäi siis minu näo kujule vastava ideaalse kulmukuju mõõtmine, kulmukontuuride joonistamine, mõõtmine, kas kulmud on sümmeetrias ning protseduur ise.

5. Kuidas tulemusega rahule jäite? 

Tulemusega jäin rahule, tõesti VÄGA. Siiri oli väga professionaalne ning rääkis kogu protseduuri ajal, mida ta mulle teeb. Peale protseduuri sain ma temaga väga lihtsalt kontakti ning jooksvatele küsimustele kiirelt vastused. Ta mainis, et kindlasti olen ma pärast järelhooldust veel rohkem rahul.

Erinevus on muljetavaldav. 

 

Loe intervjuud kulmuproff Siiri Tabriga ning saa rohkem teada microblading'u protseduurist SIIT.