Reklaam sulgub sekundi pärast

ETTEVAATUST, LOOMAOMANIK: Tallinnas mürgitatakse taas lemmikoomi

Sotsiaalmeedias hoiatatakse loomaomanikke, et Tallinna tänavatele on jälle mürgitatud toidupalakesi jätma hakatud: maha on laotatud nii lihapalle kui ka näiteks lihakamakaid. Kahel koeral on tuvastatud raske mürgitus ning kolmas põeb neerupuudulikkust. 

SOS loomaabi info Facebooki lehel jagatakse kuulutust, mille kohaselt on veebruari- ja märtsikuus teatatud 6-7 korral maha laotatud kahtlastest toidupaladest nagu lihaviilud, leivapalad, terad ja roosad helbed. 

Kinnitust on leidnud kahe koera mürgitamine. Üks koertest sõi maast haisvat pala, mis osutus rotimürgiks. Teine haigestus peale jalutamist ja arst avastas mürgitamise teomürgiga. Kolmandale koerale söötis Mustamäel midagi vanem naine, peale mida haigestus koer raskelt neerupuudulikkusesse ja tema elu on siiani ohus. 

"Palun jaga postitust ka nendega oma lähikonnast, kes arvutit ei kasuta. Kui elad kortermajas, palun prindi infoleht välja (küsi PDF versiooni) ja pane trepikotta üles või teavita ühistu esimeest, paludes temal seda teha. Põhiliselt on teatatud kahtlasest toidust ja mürgistustest Mustamäel, Õismäel, Järvel ja nüüd ka Laagris. Hoia oma lemmikut," seisab loomaabi lehel.

Hoiatust näed ka siit