Reklaam sulgub sekundi pärast

FACEBOOKI MESSENGERIS viiakse sisse väga suur muudatus

Ilmselt leidub väga palju selliseid inimesi, kes kipuvad emotsionaalse ärritatuse ajendil ütlema asju, mida nad hiljem kahetsevad ning täpselt sama kehtib ka näiteks Facebooki messengeri puhul. Sa kirjutad vahel messengeris asju, mida hiljem kahetsed ning tahaksid need laused olematuks muuta. Peagi saab see võimalikuks!

Facebook katsetab parasjagu seadet, mille abil saab messengeris välja saadetud teksti tagasi võtta ehk siis vajutada "unsend" nuppu ja teade kaob ka selle inimese messengerist, kellele sa selle saatsid. 

Selge on see, et sõnumi niiöelda tagasikutsumisel saab olema ajaline piirang, kuid pole veel teada, kui piiritletuks see võimaluse aken jääb. Ehk siis, kui sa oled teate välja saatnud, siis on sul järgnevalt mõne minuti jooksul võimalus tehtu olematuks muuta. Spekuleeritakse, et see aken võib olla ka lausa kümme minutit, ent see pole kindel.

Kui antud seade töösse läheb, siis saavad kõik messengeri kasutajad hakata saadetud teateid ka kustutama ja kui teate saaja kohe seda lugeda ei jõua, siis on võimalik, et kiire kustutamise puhul ei saagi ta seda teadet mitte kunagi näha.