Reklaam sulgub sekundi pärast

FENG SHUI: 1 TAIM, mida ei tohi oma magamistoas kunagi hoida

Feng shui on iidne Hiina metoodika, mille eesmärgiks on leida harmoonia ümbritseva loodusega ning tuua oma koju õnn ja tasakaal. Taoismi õpetustel põhinevat Feng shuid on rakendatud aastatuhandeid ning selle abil on võimalik puhastada oma elu kõigest negatiivsest - kaasaarvatud stress, pinged ja väidetavalt isegi terviseprobleemid.

Feng shui on iidne Hiina metoodika, mille eesmärgiks on leida harmoonia ümbritseva loodusega ning tuua oma koju õnn ja tasakaal. Taoismi õpetustel põhinevat feng shui'd on rakendatud aastatuhandeid ning selle abil on võimalik puhastada oma elu kõigest negatiivsest - kaasa arvatud stress, pinged ja väidetavalt isegi terviseprobleemid.

Selleks, et sinu magamistoas valitseks nauditav harmoonia ning et uni ei oleks katkendlik, tuleks teadlikult valida ka taimi, mida sa oma koju tood. Kuigi üldjoontes annavad taimed pigem positiivset energiat ja värskust, siis mõned neist mõjuvad hoopis vastupidiselt ja võivad näiteks magamistoa katta soovimatu halva energiaga.

Kuid mis on see taim, mida ei tohiks oma magamistoas kindlasti hoida? Selleks on kaktus. Okkaline taim, mis levitab magamistoas nii-öelda mürgiseid nooli ehk shar chi'd ning just kaktuse okkad viivad tasakaalu paigast ära ja tekitavad paksu õhku.

Kõige parem on oma koju kaktuseid üldse mitte tuua.

Allikas: mindbodygreen