Reklaam sulgub sekundi pärast

FENG SHUI EKSPERT Siret Seeder andis nõu, kuidas aktiveerida armastuse energiaid

Elu algab armastusest ning see tunne on üks kõige olulisem emotsioon, mida inimene elus kogeb. Ilma armastuseta närtsib ja hääbub kõik. Seetõttu on väga oluline, et sinu kodus saaks armastuse energia vabalt voolata. Feng shui eksperdi Siret Seederi sõnul on käesolev Sea aasta just suhete aasta ning tark inimene kasutab häid energiavooge oma suhete parandamiseks. Sellega seonduvalt avaldas naine 6 soovitust, kuidas aktiveerida kodus armastuse energiat. 

Feng shui energiaõpetusest lähtuvalt on suhte kinnitaja, kooshoidja, ergutaja või vastupidiselt lõhkuja meie kodus magamistuba. Oluline on ka teekond armastuse ruumi...

Ava armastusele tee

Kõnni kodu peaukselt magamistuppa. Missugune on sinu teekond? Mida näed sel teel? Kas kuhjunud riidehunnikuid, narmendavat tapeeti, pimedaid nurki? Mis köidab sinu tähelepanu? Kas teekond magamistuppa on meeldiv, kutsuv või pigem takistatud, mööbliga üle kuhjatud? Puhasta ja tasakaalusta see teekond. Magamistuppa mineku energia olgu rahustav ja meelitav.

Vabasta magamistoas ruumi uuele

Kui tahad leida endale partnerit või soovid, et olemaolev suhe muutuks tugevamaks, siis korista kapid ja sahtlid. Vii ruumist välja esemed, mida sa ei kasuta või mis veelgi hullem, mis kuulusid eelmise suhte juurde.

Kasuta feng shui paarisarvu jõudu

Kui soovid romantilises elus õnne või harmoonilist abielu, aseta magamistoas esemed ikka kahekaupa – suhtesse kuuluvad ikka kaks osapoolt. Unusta ära 3 või 5 patja voodil.

Eemalda ebasobivad esemed

Sind ümbritsevad pildid ja esemed mõjutavad su elu rohkem kui arvata võid. Eemalda magamistoast maalid, skulptuurid või fotod, mis kannavad endas negatiivset energiat  näiteks üksindus, kurbus, sõda, võitlus jne.

Ära treeni magamistoas!

Ära treeni ega hoia spordivahendeid magamistoas. Trenažööri kasutamisel tehtud jõupingutused vähendavad armuelu energiat.

Kindel haare

Kui ukselink logiseb, ei suuda sa oma suhet haardes hoida. Kontrolli üle ukselukkude töökorrrashoid, vaata ega ukselingi kruvid ei logise või kas need puuduvad ehk üldse. Pööra tähelepanu ka kapiustele ja kapiuste nuppudele.