Reklaam sulgub sekundi pärast

FINALISTID VALITUD! BALBIINO ESITLEB: suve magusaim modelliotsing Buduaar Summer Model 2018

Ilusad, säravad ja julged naised! Kuulutame avatuks igasuvise suure hobimodellivõistluse, mida sel aastal maitsestab Balbiino oma võrratute uute jäätistega. Balbiino esitleb: "Buduaar Summer Model 2018"

Tee end nähtavaks, et saaksime sind üles leida ning sinuga koos järgneva aasta jooksul suurejoonelisi ilu- ja moeprojekte läbi viia.

Kui oled särav, energiast pulbitsev vähemalt 18-aastane kena naine ning oled vahel soovinud oma põhitöö kõrvalt ka modellina üles astuda, siis see võimalus on just Sulle!

Anna endast märku ning just sina võid olla Buduaari ajakirja moe- ja ilukaadrite esimodell ja just sina võid edaspidi jääda silma oma ilu ja oskustega, et lisaraha teenima hakata. Sul võib avaneda võimalus TV3 uudistes ilmatüdrukuna ilma teha ning leida end terve järgneva aasta jooksul moe.show'del catwalk'i tegemas. 

See modellivõistlus ei anna ette mõõte ega pikkust, vaid see võistlus on säravatele naistele, kelles peitub siiras võlu ja õitsev elurõõm, mis on eelduseks, et olla ilu- ja moemaailmas pakutavate uute toodete reklaamnägu või sõnumiedastaja meediaeetrites.

Sulle kuuluks ka hulgaliselt kauneid, sportlikke ja vajalikke kingitusi ja seda koguni 2000 euro väärtuses. Rikkalikku auhinnafondi saab vaadata SIIT.

 

Loo oma isiklik modelliraamat Summer Model 2018 modellilehele üles SIIT või klikka otseteeks vasakul olevale suvemodelli logole. 

Et finaali pääseda, lisa oma modelliraamat peatselt üles, sest hindamise tulemusena on võimalik viiel kaunil inimesel otse finaali pääseda. Viis lisafinalisti valivad välja Balbiino ja Buduaari žürii. Loe täpsemalt SIIT

Võistlus tipneb 04. augustil finaalüritusega suvepealinnas Pärnus nii rannaalal kui suve kuumimas ööklubis Sunset.  

Kümme finalisti saavad võimaluse end proovile panna televoorus ja astuvad üheskoos üles tantsulise etteastega, näitavad oma andekust loomingulises voorus ja poseerivad reklaamfotode jaoks. Iga vooru parim saab auhinnatud! Õhtul astutakse lavale catwalk'il ning kuulutatakse välja terve päeva kestnud modelliotsingute parim ja säravaim. 

Kandidatuuri saab lisada kuni 22. juulini!

VÕTA VASTU KÕIK KINGITUSED, MIDA ELU SULLE PAKUB!

[gallery ids="2051068,2051070,2051072,2051074"]