Reklaam sulgub sekundi pärast

FITNESSMODELL AVALDAS ŠOKEERIVA pildi oma beebikõhust! Foto

Fitnessmodell Sarah Stage`i sünnituse tähtaeg jõuab varsti kätte, kuid piltide põhjal ei suudaks seda iialgi uskuda.

33-aastase Sarah Stage`i pere kasvab üsna varsti teise lapse võrra. Stage sai maailmakuulsaks 2015.aastal, kui esimest last ootava fitnessmodelli fotod hakkasid sotsiaalses meedias levima.

Stage`i rasedust kutsuti täiesti erandlikuks, sest naise kõht suurenes vaid osa sellest palju keskmiselt kõht raseduse aeg suureneb. Kuni raseduse lõpuni oli naisel trimmis pesulaualik kõht.

Fitnessmodell on ka teise raseduse ajal oma Instagrami jälgijatele usinalt fotosid jaganud. Stage teatas oma fännidele, et ta on nüüd üheksandat kuud rase. Sünnituse tähtaeg on siis üsna vasrti käes, kuid see ei ole sportliku naise tempot aeglustanud. Ta käib siiani mitu korda nädalas jõusaalis ning pilte vaadates ei usukski, et naine hakkab varsti sünnitama.

Fitnessmodelli Instagrami jälgijate seas tekitab naise eluviis palju vastukaja. Fännid loodavad, et naine suudaks lõõgastuda ning nautida rasedust ilma range dieedi ja trennita.

Stage kaitseb oma sportlikku eluviisi ja on rääkinud intervjuudes, et ei lase rasedusel oma trenne piirata.

"Paljud teist on küsinud, et kui kaua kavatsen ma treenimist jätkata. Tõde on see, et jätkan nii kaua, kuni hakkan end ebamugavalt tundma või arst keelab trennid. Mu trennid ei ole nii karmid, kui esimese raseduse ajal, kuid olen tähele pannud, et mul on palju rohkem energiat. Ma ei ürita sellist elustiili kellelegi peale suruda. Jagan vaid neid pilte ja videosid, mis mulle rõõmu toovad," kirjutas fitnessmodell Instagramis. 

 

allikas: Ilta Sanomat

[gallery ids="1869613"]