Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD VÕITJAGA! Suveks võitis Glanz&Glamuuri ja Buduaari auto kaunis Heli!

Selleks, et olla väljapaistev, tuleb end ise väljapaistvaks muuta! Ti Sento Milano ehted annavad selleks ideaalse võimaluse. Buduaari kampaanias võis võita ülilaheda Fiati kasutusõiguse kaheks kuuks!

Ehted, mida me kanname, kujundavad ligi poole meie välimusest ja esmamuljest ning seetõttu võiksid nad olla midagi väga erilist. Glanz & Glamuuri juveelisalong on võitnud eneseteadlike naiste südame just seetõttu, et sealne kaubavalik on midagi väga erilist ja ainulaadset. Omavahel on ühendatud nii trendid, klassika kui ka maksimaalne kvaliteet. Selleks, et olla väljapaistev, tuleb end ise väljapaistvaks muuta, ehted annavad selleks ideaalse võimaluse. 

Ti Sento lummuses

Ti Sento ehted on läbi aastate suutnud kinnitada kanda ehtebrändide absoluutses tipus. Ei leidu ilmselt naist, kelle silmad ei läheks särama, kui nende aksessuaarilaekasse lisandub mõni uus selle imelise Itaalia brändi ehe. Ti Sento ehetest kumab läbi moepealinna Milano aegumatu stiil ja maitsekus. Ehete loomisel on kasutatud hõbedat ja viimistletud roodiumikihti, mis annab püsiva sära ja garanteerib värvi püsivuse pikkadeks aastateks, seega võib olla absoluutselt kindel, et tegu on tipptasemel kvaliteediga, mida võib edasi kinkida julgelt ka põlvest põlve. Kõik Ti Sento ehted omavad individuaalset disaini, mille puhul on sammu peetud ka trendidega, kuna uue kollektsiooni väljatöötamine algab 18 kuud enne müükijõudmist. Vaatamata oma kõrgele tasemele omavad ehted siiski mõistlikku ja taskukohast hinnaklassi, mis muudab brändi kättesaadavaks nii jõukamale kui ka keskmist ja väiksemat sissetulekut teenivale klientuurile. 

SUUR AUTOKAMPAANIA! Kõik, kes ostsid 1.05-19.06 Glanz & Glamuur e-poest glamuur.ee Ti Sento ehteid, osalesid suures autokasutusloosis. Võitja saab auto kasutusõiguse juuli- ja augustikuuks.

Mõnusat šoppamist!

PALJU ÕNNE, Heli Liiva! Sinu kasutuses on võluv Fiat kuni suve lõpuni! Vaata pilte Helist auhinna üleandmisel!

[gallery ids="2089319,2089324,2089329,2089335,2089341,2089345"]