Reklaam sulgub sekundi pärast

GETTER JAANI postitas esimese beebifoto

Armastatud lauljatar Getter Jaani ning tema kauaaegne elukaaslane Ott-Sander Palm andsid eelmise aasta lõpus avalikkusele läbi sotsiaalmeedia teada, et nad saavad peagi lapse. Reedel, 10. mail saabuski see imeline päev, mil Getteri pisike printsess otsustas siia ilma sündida. Nimeks panid Getter ja Ott-Sander oma tütrele Emily.

Kahtlemata sai tänu tütre sünnile ka emadepäev Getteri jaoks uue ja veelgi erilisema tähenduse. Värsked emotsioonid emana  saabus ju emadepäev vaid kaks päeva pärast beebi sündi.

Seoses selle erilise päevaga tegi Getter oma Instagrami kontole ka liigutava postituse, kus ta näitab ühtlasi esmakordselt ka beebit. Tõsi küll, Getter soovis esmalt näidata vaid tütre sõrmekesi ja see ongi ju iga ema enda valik, kui palju ja millal üldse ta oma lastest pilte sotsiaalmeediasse üles riputab.

Pildi juurde lisas Getter kommentaariks: "See on lihtsalt maailma ilusaim tunne, kui saad enda pisikest esimest korda süles hoida! Ma tunnen, et olen pealaest jalatallani armastust täis, ma olen kogu oma südamest tänulik, et meid on õnnistatud niivõrd kalli kingitusega, meie kallis Emily! Armastust täis emadepäeva kallid emad, kallid vanaemad ja kallid vanavanaemad."