Reklaam sulgub sekundi pärast

GLAMUURNE JUUKSEDŽUNGEL PÄRNUS- Revalia Salong

Kuigi Pärnut tuntakse eelkõige suvepealinnana, on tegemist ka ilulembese linnaga. Siit leiab kõrgel tasemel ilusalonge ning üks silmapaistvamaid nende hulgast on Revaalia salong.

Revaalia salongi südameks on terviklik juuksehooldus ja selleks, et pakkuda oma klientidele parimat, on Revaalia salongides kasutusel maailmatasemel innovatiivsed ja luksuslikud Jungle Fever ning Green Light salongitooted. Loomulikult on iluhuvilisel võimalik samade brändide juuksetooteid ka koju oma buduaarilauakesele osta!

Vesteldes Revaalia ilusalongi juhataja Kerstiga, sõnab naine igati asjakohaselt: „Vanasõna ütleb küll, et ilu ei sünni patta panna, aga iga inimene võib kinnitada, et peale head juuksuriteenust on ka kõige sombusemal päeval päikesehelk juures. Juuksed on inimese jaoks olulised, moodustades ühe osa tema välimusest. Õnneks või õnnetuseks on juustel omadus kohe uuesti kasvama hakata juba hetk peale seda, kui salongi uks selja taga sulgub. Seega on korrektse välimuse säilitamiseks taas vajadus juuksurisalongi külastada, et ennast hästi tunda.”

Omanäolise stiiliga hubastes Revaalia salongides Rakveres, Tallinnas ja Pärnus on teenindus sama personaalne kui tipptasemel juuksevärvipalett, kust igaüks leiab endale sobiva taseme ja stiiliga juuksuri – suure kogemusega meister-koolitaja või andeka noore tegija. Vaatamata töökogemusele koolitavad Revaalia salongide juuksurid end pidevalt, et olla kursis erinevate moestiilide ja lõikustega. Ikka selleks, et pakkuda klientidele parimaid kaasaegseid lahendusi ja nii mõnestki Revaalia ilusalongi juuksurist on saanud ise tunnustatud meister-koolitaja. „Alati jääb kehtima peamine tõde – lahendus, mis rõõmu teeb, saavutatakse ikka koostöös kliendiga ja rahulolev klient on parim preemia tehtud töö eest,” kinnitab Kersti.

Revaalia salongid pakuvad naistele ja meestele nii klassikalisi kui julgelt trendikaid lõikusi ja stilistikat. Et särada pidulikel puhkudel, on juuksemeistritel pikaaegne kogemus ja oskus elegantsete õhtusoengute tegemisel.

Revaalia Salong OÜ on brändide Jungle Fever™ ja Green Light® eksklusiivne esindaja ja maaletooja Eestis.

Elina Born: „Jungle Feveri tooted on alati mu esimene valik!”

Minu jaoks on alati tähtis, et juuksed lõhnaksid hästi ning oleksid siidised ja läikivad nii katsudes kui ka peale vaadates. Jungle Feveri tooted on seepärast alati mu esimene valik! Käin juba mitmendat aastat Revaalia salongis, kus on väga mõnus õhkkond ning juba ammu tuttavad toredad juuksurid. Külaskäik sinna ongi nagu minek usaldusväärse sõbranna juurde!

Ülle Lichtfeldt: „Esindussoengu usaldan alati Revaalia salongi meistrite hoolde.”

Revaalia Salongi klient olen juba pea kakskümmend viis aastat ning näinud selle firma arengut ja kasvamist. Jungle Feveri juuksehooldustooted on meie pere lemmikud. Kui mul on vaja n-ö esindussoengut, siis usaldan ennast alati Revaalia salongi meistrite hoolde, kes annavad samuti nõu nii uute trendide kui moe osas.

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar november- detsember 2018.