Reklaam sulgub sekundi pärast

Gourmet Gold rõõmustab Tartu kiisuomanikke!

Buduaari turul rõõmustame taaskord kõiki kiisuomanikke!

Kõik, kes täidavad 11. ja 12. märtsil Nestle Purina Gourmet Gold promotsioonleti juures ära loosikupongi, osalevad glamuurse üllatuse loosis! Peaauhinnaks on 1h fotosessiooni Sulle ja sinu kassile. Lisaks loostakse välja rikkalikult Gourmet Gold'i tooteid.

Gourmet Gold kiisutoit rõõmustab ka 19. märtsil Tartu turul kõiki kiisuomanikke maitsvate auhindadega!

Kõik, kes täidavad Nestle Purina Gourmet Gold promotsioonleti juures ära loosikupongi, osalevad üllatuse loosis!

Gourmet Gold'i nimi „reedab“ toote olemust – tegemist on tõelise gurmeetoiduga, mis on mõeldud kassidele!  Suur valik maitseid ja tekstuure armsates kuldsetes konservikarpides on saadaval suuremates toidupoekettides.

Gourmet Gold'i lai valik pakub  erinevaid retsepte ka kõige nõudlikumatele kassidele. (Kvaliteetsed koostisosad on õrnalt küpsetatud, selleks et luua esinduslikku kollektsiooni suussulavatest hõrgutistest).

Tootesari koosneb kolme sorti toodetest: pasteetidest, tükkidest kastmes ning topeltnaudingutest.

Gourmet Gold hõrgud liha- ja kalapasteedid on hoolikalt valmistatud, et pakkuda ainulaadselt õrna ja siidist maitseelamust. Valida saab nelja maitse vahel: kana, loomaliha, tuunikala või kalkun.

Kastme sees on peidus kolm hõrku maitsekombinatsiooni kergelt küpsetatud liha- või kalatükkidest: kalkun/part, kana/lõhe ning kana/maks.

Topeltnaudingut pakuvad kergelt küpsetatud õhukeste fileehelvestega kombineeritud õrnad tükid − tulemuseks ideaalne kombinatsioon kahest erinevast tekstuurist. Valikus loomaliha/kana ja küülik/maks kooslused.

Kas ka endal hakkas suu vett jooksma? Proovi erinevaid maitsvaid võimalusi oma kassi hellitamiseks! Iga einega. Iga päev.

Kohtumiseni turul!