Reklaam sulgub sekundi pärast

GRETE ŠADEIKO ABIKAASA paljastas kuuma tõe oma abielu kohta

Kergejõustiklane Grete Šadeiko ja USA jalgpallur Robert Griffin III sõudsid käesoleva aasta märtsikuus abieluranda. 2016. aastal tutvunud paar kihlus eelmise aasta maikuus ning peres kasvab ka tütar Gloria.

Mõni aeg tagasi tähistasid ameeriklased tänupühasid ning sellega seonduvalt avaldas Robert oma Instagrami kontol südamliku postituse, millega paljastas ühtlasi kuuma tõe oma abielu kohta. Nimelt kirjutas ta, et kuigi tal on sel aastal palju asju, mille eest tänulik olla, siis on mees kõige tänulikum just oma naisele.

"Uskumatu, milline õnnistus sa oled sellele perekonnale olnud. Sa oled minust teinud parema versiooni ja oled parim asi, mis minuga kunagi juhtunud on. Armastus, hool ja hellus, mida sa emana näitad, on tulnud sulle esimesest päevast alates loomulikuna ja seda on suurepärane vaadata. Tänan, et oled selline nagu oled," kirjutas Robert sotsiaalmeediasse. 

Ta jätkas: "Armastav, kirglik, humoorikas, huvitav, ambitsioonikas, loov ning kaunis Eestimaa kuninganna nagu sa oled. Tänan sind, et andsid mulle au sinuga abielluda, ning tegid sellega minust universumi kõige õnnelikuma kaasa. Ma armastan sind kallis. Oled minu hingesugulane."