Reklaam sulgub sekundi pärast

HERTSOGINNA STAARITSEB: MEGHAN, tule maa peale tagasi või lenda koju!

Prints Harry näitlejannast abikaasa hertsoginna Meghan Markle on oma staaritsemisega inglased vihale ajanud. Hiljutisel Wimbledoni tenniseturniiril nõudis Meghan, kes oli sõbranna Serena Williamsile kaasa elama tulnud, et keegi teda ei pildistaks. Tema turvamehel oli palju tööd, et inimestele seletada, miks keegi ei tohi oma telefoni ega kaamerat proua poole suunata. 

Inglased ei ole sellise staaritsemisega harjunud, sest kuninglik perekond on rahva vastu alati sõbralik olnud ja on endale aru andnud, et avalikel käikudel peavad nad olema rahvale kättesaadavad. 

Meghani turvatöötaja hoiatas ka kohalikku ajakirjanikku Sally Jonesi, kes enda sõnul pildistas hoopis Williamsit. Jones ütles, et ta isegi ei märganud Meghanit, kuni teda keelama tuldi. "Harry ja Meghan peavad end pigem A-kategooria staarideks kui kohustusi täitvateks kuningapere liikmeteks," lisas Jones. Meghani nõudmine tundus kõikidele eriti tobe ka seetõttu, et mängu kanti otse-eetris üle ning staadionil oli tuhandeid inimesi, kes ka teiselt poolt tribüüni võisid teda pildistada. 

Meghani käitumist kritiseerisid tuliselt ka mitmed telestaarid. "See on naeruväärne. See on silmakirjalik ja nad pole privaatsed inimesed, nad on Sussexi hertsog ja hertsoginna. Kui sa tahad olla privaatne, siis mine tagasi Ameerikasse ja ela privaatselt. Sõpradega rõõmsalt maksumaksja raha eest kuninglikus loožis istuval proual on absurdne nõuda privaatsust," kommenteeris telesaatejuht Piers Morgan

Pildidraama ei olnud siiski ainus, mis Meghanit sel korral saatis. Tähtis proua saabus tenniseturniiri vaatama teksapükses, mis ei ole kuninglikus loožis istuvale kuningapere liikmele teps mitte kohane. Inglastele on alati tähtsal kohal olnud stiil ja etikett ning lisaks Meghani käitumisele riivas tema väljanägemine ka inglasi.

 

Allikas: Mirror